اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خبرگزاری یونهاپ در گزارشی بررسی کرد؛

نشست بایدن و شی فرصت مهمی برای حفظ ثبات تنگه تایوان و کاهش تنش در شبه جزیره کره

نشست بایدن و شی فرصت مهمی برای حفظ ثبات تنگه تایوان و کاهش تنش در شبه جزیره کره
خبرگزاری یونهاپ با ارایه گزارشی، اعلام کرد: «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا تمایل دارد در دیدار آتی با «شی جین‌پینگ» همتای چینی خود به مساله حفظ ثبات تنگه تایوان و نقش سازنده پکن در کاهش تنش‌های شبه‌جزیره کره بپردازد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری یونهاپ، در آستانه نشست رئیسان جمهوری ایالات متحده و چین، درخواست‌هایی برای ایفای نقش سازنده پکن در حل مساله استقرار نیروهای کره‌شمالی در منطقه مطرح شده است. این نشست که سومین دیدار حضوری بین بایدن و شی از زمان آغاز ریاست‌جمهوری بایدن در ژانویه ۲۰۲۱ محسوب می‌شود، فرصت مهمی برای بررسی روند همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف خواهد بود.

بر اساس گفته یکی از مقام‌های آمریکایی، بایدن پیشرفت‌های حاصل شده از زمان نشست سال گذشته سران دو کشور در کالیفرنیا را ارزیابی خواهد کرد. از جمله این پیشرفت‌ها می‌توان به ازسرگیری ارتباطات نظامی بین دو کشور و همکاری در مقابله با مواد مخدر اشاره کرد.

همچنین یکی از مسائل اصلی مورد بحث در این نشست، اهمیت حفظ صلح و ثبات در تنگه تایوان خواهد بود. بایدن قرار است نگرانی‌های خود درباره فعالیت‌های چین در اطراف تایوان و دریای جنوبی چین را مطرح کند.

ایالات متحده، به عنوان یک قدرت بزرگ در منطقه، بارها بر اهمیت ثبات در این مناطق تاکید کرده و معتقد است که هرگونه تنش می‌تواند تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه‌ای باشد.

علی‌رغم وجود اختلافات عمیق و رقابت‌های فزاینده میان دو کشور، مقامهای آمریکایی تاکید کرده‌اند که چین و آمریکا همچنان توانسته‌اند در برخی حوزه‌های مورد علاقه مشترک، همکاری کنند.

یکی از مقام‌های ارشد دولت بایدن اظهار داشت: طی چهار سال گذشته، این دو کشور در برخی حوزه‌ها با وجود اختلافات شدید و رقابت‌های فشرده پیشرفت‌هایی داشته‌اند.

این نشست، سومین دیدار حضوری بایدن و شی پس از نشست‌های پیشین در حاشیه اجلاس گروه ۲۰ در بالی در سال ۲۰۲۲ و نشست سال گذشته اپک در کالیفرنیا است.

بایدن همواره بر اهمیت مدیریت مسئولانه روابط بین ایالات متحده و چین تأکید کرده و این رابطه را یکی از مهم‌ترین و سرنوشت‌سازترین روابط جهان دانسته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه