اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اعمال محدودیت‌های ترافیکی جدید در محورهای شمالی کشور

اعمال محدودیت‌های ترافیکی جدید در محورهای شمالی کشور
رئیس پلیس راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی جدید در محورهای شمالی کشور به‌دلیل عملیات عمرانی در جاده چالوس و افزایش حجم ترافیک در این مناطق خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سید تیمور حسینی گفت: جاده چالوس به دلیل انجام عملیات عمرانی مسدود است. به همین دلیل بار ترافیکی مسافران به سمت مسیرهای جایگزین همچون جاده هراز، فیروزکوه و قزوین-رشت سرازیر شده است. بر همین اساس محدودیت‌های جدید ترافیکی از ساعت ۱۵ امروز، در جاده هراز از مسیر شمال به جنوب تا رودهن اعمال خواهد شد و این محدودیت تا ساعت ۲۴ ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه  تردد در آزادراه تهران-شمال و محور کرج-چالوس ممنوع است؛ افزود: در صورت افزایش ترافیک در مسیرهای جایگزین، پلیس راهور ممکن است محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه شدن برخی از محورها را از سمت شمال به جنوب اعمال کند.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: در حال حاضر، ترافیک در محورهای شمالی، به‌ویژه در جاده هراز در محدوده تونل سپاسد آمل نیمه‌سنگین و در محدوده لاریجان تا پلور پرحجم و روان است. در صورت افزایش حجم ترافیک، پیش‌بینی می‌شود از ساعت ۱۳ امروز در محدوده آبعلی (خروجی شهر آبعلی و پمپ بنزین مشا) ترافیک مسدود شود و از ساعت ۱۵، تردد از آب اسک تا رودهن به‌صورت یک‌طرفه اعمال خواهد شد. این محدودیت تا ساعت ۲۴ ادامه خواهد داشت.

حسینی درباره فشم نیز گفت: همچنین در محور فشم، در صورت افزایش ترافیک از ساعت ۱۷، تردد در محدوده پل حاجی‌آباد (پیچ کلیکان) مسدود خواهد شد و تا ساعت ۲۰ شب ترافیک به سمت خروجی فشم ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به بارش باران و مه‌گرفتگی در ارتفاعات افزود: در برخی از محورهای استان‌های گیلان و مازندران بارش پراکنده باران و مه‌گرفتگی گزارش شده است. این شرایط جوی نیازمند دقت و احتیاط بیشتر رانندگان است. همچنین در ارتفاعات استان‌های تهران، البرز، زنجان، قزوین، همدان، خراسان رضوی، کردستان، سمنان، کرمانشاه، گیلان و اردبیل نیز مه‌گرفتگی شدید وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

رییس پلیس راهور از تمامی رانندگان خواست که با رعایت کامل قوانین راهنمایی و رانندگی و توجه به هشدارهای پلیس، از بروز مشکلات ترافیکی جلوگیری کنند. همچنین، رانندگان باید برنامه‌ریزی لازم را برای سفرهای خود انجام دهند و از تغییرات وضعیت ترافیک و محدودیت‌های احتمالی آگاه باشند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه