logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد

پوشش تحصیلی ۷۹.۸ درصدی دانش‌آموزان متوسطه دوم/ لزوم افزایش پوشش به۹۰ درصد بر اساس تکالیف

پوشش تحصیلی ۷۹.۸ درصدی دانش‌آموزان متوسطه دوم/ لزوم افزایش پوشش به۹۰ درصد بر اساس تکالیف
معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: پوشش تحصیلی در دوره اول متوسطه ۸۹.۷ درصد است که این عدد طبق تکالیف باید به ۹۵ درصد برسد. در متوسطه دوم نیز پوشش تحصیلی ۷۹.۸ درصد است که باید به ۹۰ درصد برسد تا بدین وسیله با کاهش نرخ تارکان تحصیل و بازماندگان تحصیل مواجه شویم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی آذرکیش در نشست صمیمی وزیر آموزش و پرورش با کارکنان معاونت آموزش متوسطه با ارائه گزارشی از فعالیت‌های معاونت آموزش متوسطه با بیان اینکه ۴۷ هزار مدرسه در دوره متوسطه فعال هستند، تصریح کرد: از این تعداد ۱۷ هزار مدرسه در مناطق روستایی و  ۳۰ هزار مدرسع در مناطق شهری هستند.

وی ادامه داد: ۸۲ درصد دانش آموزان این دوره در مدارس دولتی و ۱۸ درصد در مدارس غیر دولتی در حال تحصیل هستند. 

آذرکیش بر توسعه عدالت آموزشی، ارتقا و افزایش مهارت آموزشی از که از مهترین تکالیف اسناد بالادستی‌ است، اشاره کرد و گفت: در همین راستا ۳۱ برنامه به استان‌ها ارسال و بر موارد فوق تأکید شده است .

معاون آموزش متوسطه به رویکرد جدید این معاونت در دوره کنونی اشاره کرد و افزود: یکی از فعالیت‌های جدی در دوره کنونی ارتقای سطح تعامل درون و برون سازمانی است که در این زمینه در جهت پیاده‌سازی سند تحول بنیادین و نقشه راه به دنبال انعطاف پذیری برنامه‌ها با مشارکت درون سیستمی هستیم تا تحول واقعی پدیدار شود .

به گفته وی، اگر طراحی‌ها درست نباشد تلاش‌ها در مرحله اجرا، بی‌نتیحه خواهد بود.

معاون متوسطه به برگزاری جشنواره‌ها با رویکرد نوآورانه و نشاط آفرینی اشاره کرد و گفت: بنا شده است جشنواره‌ها و مسابقاتی با رویکرد شادی آفرینی و تحرک دانش آموزان در کف مدرسه اجرا شود.

آذرکیش بر استفاده از ظرفیت گروه‌های آموزشی تأکید کرد و افزود: ضرورت دارد تا بحث موظف بودن گروه‌های آموزشی در دستور کار قرار گیرد تا با ایجاد انگیزه از توانمندی‌های معلمان خبره برخودار شویم.

وی توجه ویژه به نظرات کارشناسی و استفاده از ظرفیت‌های آنان را ضروری قلمداد کرد و گفت: توانمندسازی کارکنان در تمام سطوح ملی، استانی و منطقه‌ای در دستور کار است.

معاون آموزش متوسطه با اشاره به اینکه فعالیت‌های گسترده با توجه به اثربخشی و تحول آفرینی مدنظر است، ادامه داد: برای انجام این مأموریت‌ها و بخصوص در بخش اعتبارات کیفیت بخشی نیازمند حمایت وزارتخانه هستیم.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، عضو شورای معاونان به پوشش تحصیلی براساس نشانگر ارزشیابی نظام آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: پوشش تحصیلی در دوره اول متوسطه ۸۹.۷ درصد است که این عدد طبق تکالیف باید به ۹۵ درصد برسد. در متوسطه دوم  نیز پوشش تحصیلی  ۷۹.۸ درصد است که باید به ۹۰ درصد برسد تا بدین وسیله با کاهش نرخ تارکان تحصیل و بازماندگان تحصیل مواجه شویم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه