اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی خبر داد

موتلفه، علل ناترازی‌ها و راهکارها را به رئیس‌جمهور ارائه داده است

موتلفه، علل ناترازی‌ها و راهکارها را به رئیس‌جمهور ارائه داده است
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: موتلفه، مستندات خود درباره علل ناترازی‌های کشور و راهکار حل آن را به رئیس‌جمهور ارائه داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا ترقی درباره اهمتیت دیدار احزاب با رئیس‌جمهور، اظهار کرد: ظرفیت احزاب برای کمک به دولت‌ها زیاد است. احزاب می‌توانند خواسته‌ها و مطالبات مردم را به دولت منتقل کنند و در مقابل مشکلات و مسائل کشور و دولت را برای مردم تبیین کنند. با این حال دولت‌ها معمولا از این ظرفیت استفاده زیادی نمی‌کنند.

وی ادامه داد: در دیدار حزب موتلفه با رئیس‌جمهور، اعضای حزب نقطه نظرات خود، مطالبات و خواسته‌های مردم را به رئیس‌جمهور ارائه کرد. در این دیدارها هر حزبی بسته به توان و ظرفیت خود، مسائل و دیدگاه‌هایش را به دولت منتقل می‌کند و دیگر اختیار با دولت است که مانند گذشته با احزاب بازی کرده یا از آنها استفاده کند و اینکه به نقطه نظرات احزاب توجه کند یا مانند دولت‌های قبلی، فقط یک دیدار و جلسه برگزار شده ولی خروجی نداشته باشد.

این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: در دیدار موتلفه با رئیس‌جمهور مشخص بود که وی خیلی اعتقادی به تحزب ندارد چون خاصیتی از احزاب در ذهن ندارد که نقش موثری در حل مشکلات کشور داشته باشند البته این نگاه در همه دولت‌ها وجود داشته است. با این حال اعضای حزب در آن دیدار سعی کردند که به مشکلات نظام بودجه‌ریزی کشور اشاره کرده و راهکار هم ارائه کنند. رئیس‌جمهور هم با دقت به صحبت‌ها گوش داده و مطالب را یادداشت کرده است. درباره لزوم توجه به احزاب و همچنین مطالبات مردم هم صحبت شد که رئیس‌جمهور به همه این مطالب با دقت گوش داد. حالا باید ببینیم که در آینده نتیجه این جلسه چه خواهد شد.

ترقی درباره نقش احزاب در حل مشکلات کشور از جمله ناترازی‌ها، بیان کرد: اگر احزاب کارگروهی برای حل مسائل اقتصادی کشور داشته باشند، می‌توانند برای آنها راهکار پیدا کنند. حزب موتلفه اسلامی مستندات خود درباره علل ناترازی‌های کشور و راهکار حل آن را به رئیس‌جمهور ارائه داده است. موتلفه به این نتیجه رسیده است که دولت از برخی منابع درآمدی خود اطلاع ندارد و از آن استفاده نمی‌کند. چنین مشکل در بودجه ۱۴۰۴ هم وجود دارد. برخی شرکت‌های دولتی منابع درآمدی خود را اصلا وارد خزانه نمی‌کنند که این تخلف است. این شرکت‌ها در نظام اقتصادی کشور اخلال ایجاد می کنند. باید به گزارش تفریغ بودجه توجه شود. اگر با این تخلف‌ها برخورد شود، خیلی از ناترازی‌ها حل خواهد شد. علل ناترازی‌ها عدم تحقق پیش‌بینی درآمدها و مشخص نبودن درآمد برخی شرکت‌های دولتی است که موجب ایجاد کسری می شود. موتلفه این مسائل را به صورت مکتوب در اختیار رئیس‌جمهور قرار داده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه