اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان انرژی اتمی:

تحول در بهره‌برداری از معادن، رویکرد صنعت هسته‌ای است

 تحول در بهره‌برداری از معادن، رویکرد صنعت هسته‌ای است
معاون رئیس جمهور اظهار کرد: به همت سازمان انرژی اتمی ایران و متخصصان صنعت هسته‌ای، شاهد رشد چشمگیر معادن در کشور هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی در دیدار با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: در سال‌های اخیر ظرفیت معادن فعال صنعت هسته‌ای چند برابر شده و اکنون دارای معادن فعال و با ظرفیت قابل توجه هستیم که با مشارکت بخش خصوصی در زمینه استخراج و فرآوری سنگ اورانیوم و … رونق معادن را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی تصریح کرد: به دلیل تحریم‌ها امکان تأمین برخی مواد اولیه سوخت هسته‌ای برای کشور وجود ندارد بنابراین تقویت و فعال‌سازی معادن را در اولویت برنامه‌های سازمان انرژی اتمی ایران قرار دادیم.

اسلامی توضیح داد: به لطف الهی و همت همکاران توانسته‌ایم ظرفیت سالانه تولید کیک زرد را به‌طور چشمگیری افزایش دهیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران خطاب به اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: با اقدامات سازمان انرژی اتمی ایران شاهد رشد معادن در کشور هستیم و توانسته‌ایم در جای‌جای کشور معادن دارای مواد پرتوزا را فعال کنیم البته توسعه بیشتر این بخش در گرو حمایت و پشتیبانی مجلس شورای اسلامی به‌ویژه کمیسیون صنایع و معادن است.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ از سند جامع راهبردی صنعت هسته‌ای در افق ۱۴۲۰ رونمایی شد که در اصل نشان‌دهنده سیر تحولی و مسیر حرکت این صنعت مهم به‌شمار می‌آید؛ بر اساس این سند مقرر شد تا ۱۴۲۰ میزان تولید برق هسته‌ای را به ۲۰ هزار مگاوات ارتقا دهیم که در این مسیر اکنون ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر، نیروگاه دارخوین، نیروگاه‌های ایران- هرمز و … با جدیت دنبال می‌شود و نسبت به جانمایی سایر نیروگاه‌های اتمی در شمال و جنوب کشور اقدام شده است.

اسلامی گفت: همچنین برنامه‌ریزی‌های فراوانی برای توسعه کاربرد پرتوها و فناوری پلاسما و نیز افزایش ظرفیت تولید انواع رادیوداروها انجام شده تا فناوری‌های در اختیار سازمان انرژی اتمی و صنعت هسته‌ای در جامعه تسری یابد.

گفتنی است در پایان این نشست اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ضمن حضور در راکتور تحقیقاتی شهید فخری زاده، از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای، آزمایشگاه‌های تولید رادیودارو و سامانه پرتودهی تهران در سازمان بازدید کردند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه