logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس سازمان ورزش بسیج کشور: اتحاد متولیان ورزش، کلید رشد و توسعه گیلان است

رئیس سازمان ورزش بسیج کشور: اتحاد متولیان ورزش، کلید رشد و توسعه گیلان است
رئیس سازمان ورزش بسیج کشور در نشست هیئت اندیشه‌ورز ورزش بسیج گیلان تأکید کرد که همکاری، تعامل و انسجام میان متولیان ورزش، زمینه‌ساز رشد و توسعه پایدار این حوزه در استان است. وی همچنین تأمین زیرساخت‌های ورزشی و نقش بسیج در مشارکت حداکثری جامعه را از عوامل مهم ارتقای سلامت و نشاط اجتماعی عنوان کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ سرهنگ سیدعلی مهاجر رئیس سازمان ورزش بسیج کشور در نشست هیئت اندیشه‌ورز ورزش بسیج استان گیلان بر اهمیت همکاری، انسجام و تعامل میان متولیان حوزه ورزش تأکید کرد و آن را عامل اصلی پیشرفت و رشد ورزش در این استان دانست.

 وی با اشاره به اینکه ورزش به عنوان یکی از حوزه‌های مهم اجتماعی نیازمند هم‌افزایی تمامی نهادهای مرتبط است، اظهار داشت: برای دستیابی به موفقیت‌های بزرگ، اتحاد و انسجام میان دستگاه‌ها، نهادها و فعالان ورزش ضروری است. این هماهنگی می‌تواند مسیر رشد و توسعه پایدار را برای ورزش گیلان هموار کند.

رئیس سازمان ورزش بسیج کشور تأمین و توسعه زیرساخت‌های ورزشی بسیج در استان گیلان را از اولویت‌های مهم برشمرد و خاطرنشان کرد که این اقدامات نشان‌دهنده شناخت عمیق از نیازها و ابعاد گوناگون ورزش در استان است. وی افزود: ایجاد زیرساخت‌های ورزشی مناسب، بستری مناسب برای استعدادیابی، رشد قهرمانان و گسترش ورزش همگانی فراهم می‌کند. این امر نه تنها به رفع کمبودهای موجود کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در ارتقای جایگاه ورزش استان گیلان در سطح کشور خواهد داشت.

وی با اشاره به نقش بسیج در توسعه ورزش گفت: بسیج به عنوان یکی از بزرگ‌ترین نهادهای مردمی کشور، زمینه‌ساز مشارکت حداکثری مردم و بسیجیان در فعالیت‌های ورزشی است. این مشارکت نه تنها شور و نشاط اجتماعی را افزایش می‌دهد، بلکه از بروز پدیده‌هایی مانند فقر حرکتی جلوگیری کرده و سلامت جامعه را تضمین می‌کند. وی تأکید کرد که نگاه بسیج به ورزش، ایجاد فرصت‌های برابر برای همه اقشار جامعه و تقویت سلامت جسمانی و نشاط روانی مردم است.

سرهنگ مهاجر در پایان از ظرفیت‌های منحصر به فرد گیلان در حوزه ورزش تقدیر کرد و گفت: با هم‌افزایی و هماهنگی میان تمامی دستگاه‌های مسئول و بهره‌گیری از توانمندی‌های مردمی، می‌توان ورزش گیلان را به یکی از قطب‌های اصلی ورزش کشور تبدیل کرد و این هدف تنها با تداوم همکاری‌ها، مدیریت هوشمندانه و حمایت از برنامه‌های توسعه‌ای میسر خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه