اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در بررسی حسابرسی منطقه ۱۴ شهرداری تهران مطرح شد

از نبود معاون امور مناطق در شهرداری تهران تا لزوم حضور مدیران مالی شهرداری در زمان بررسی حسابرسی ها در شورای شهر

از نبود معاون امور مناطق در شهرداری تهران تا لزوم حضور مدیران مالی شهرداری در زمان بررسی حسابرسی ها در شورای شهر
اعضای شورای شهر تهران حسابرسی «شهرداری منطقه ۱۴ برای سال مالی ۱۴۰۰و ۱۴۰۱» را تصویب کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اعضای شورای شهر تهران در جلسه امروز حسابرسی شهرداری منطقه ۱۴ برای سال مالی ۱۴۰۰و ۱۴۰۱ را روی میز بررسی قرار دادند و ناصر امانی در قرائت بندهای تکلیفی  گزارش حسابرسی منطقه ۱۴ گفت: پیش از این تأکید شده بود که در حین بررسی گزارشات حسابرسی حتما خزانه دار شهرداری یا معاون مالی حضور داشته باشند که این مهم محقق نشده است.

وی با اشاره به حساب‌های بانکی راکد و کم گردش، اقلام راکد و سنواتی و همچنین صورت‌های ریز مودیان بابت عوارض نوسازی و پسماند از شهرداری تهران درخواست کرد که نسبت به تعیین تکلیف امور مالیاتی و تهیه سیستم های کنتوری داخلی اقدام کند.

عضو شورای شهر تهران گفت: شهرداری تهران باید شرایطی را بابت ثبت دارایی ها منطقه ۱۴ اقدام کند و همچنین موظف است که نسبت به تدوین آیین نامه مدون و ثبت زمین های متروکه اقدام کند و نسبت به تعیین تکلیف پروژه مشارکتی باغ گیوی و کودک اقدام کند.

وی افزود: در یکی از بندهای حسابرسی قید شده که شهرداری منطقه بیش از سقف مجازی که شورای شهر تعیین کرده اقساط بیشتری به مودیان داده است که باید این مهم بررسی شود.

علوی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز در واکنش به گزارش حسابرس با تأکید بر اینکه عمده مشکلات قرائت شده در گزارش همه مناطق دیده می‌شود، گفت: ای کاش معاون امور مناطق داشتیم تا حداقل مشکلات را به او گفته و پیگری می کردیم و به نظر می رسد باید تدبیری شود تا حتما فردی از معاونت امور مناطق در جلسه حاضر شود تا پاسخگو باشد.

اقراریان دیگر عضو شورای شهر نیز با تأکید بر اینکه معاون امور مناطق کجاست؟ گفت: تا حالا چند عضو شورا اعم از منتقدین، محبین و دوستدارن آقای زاکانی تاکنون این نبود معاون امور مناطق را تذکر دادند اما فایده ای نداشته است و باید فکری به حال این موضوع کرد.

نهایتا اعضای شورای شهر تهران حسابرسی «شهرداری منطقه ۱۴ برای سال مالی ۱۴۰۰و ۱۴۰۱» را تصویب کردند.

به گزارش ایسنا، همچنین آقایان روستا و عبدالهی با رأی مثبت اعضای شورای شهر تهران به عنوان کارشناسان متخصص جهت عضویت در شورای سازمان نوسازی شهر تهران در اجرای بند (د) ذیل ماده نهم اساسنامه شرکت مذکور انتخاب شدند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه