اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

روز ۴۴۱ طوفان‌الاقصی؛

بمب‌گذاری در چندین خانه در جبالیا

بمب‌گذاری در چندین خانه در جبالیا
جنگ غزه در حالی وارد چهارصدوچهل‌ویکمین روز خود شد که ارتش اشغالگر درون یک جنگ فرسایشی، صرفاً به‌شکل بی‌هدف خانه‌های مسکونی را هدف قرار می‌دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  با ورود جنگ غزه به چهارصدوچهل‌ویکمین روز خود، ارتش اشغالگر صهیونیستی همچنان به حملات هوایی خود به نقاط مختلف نوار غزه ادامه می‌دهد و روزانه ده‌ها کشته و زخمی به‌جای می‌گذارد. وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرده است که ارتش صهیونیستی در روز گذشته چهار قتل‌عام علیه خانواده‌ها مرتکب شده است و در نتیجه آن، طی 24 ساعت گذشته 32 شهید و 94 زخمی به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند، با این حساب، تعداد شهدای این نوار از آغاز جنگ اسرائیل در 7 اکتبر 2023 به 45129 شهید و 107338 زخمی رسیده است.

در میدان نبرد، گردان‌های قسام اعلام کردند؛ یکی از مبارزان فلسطینی صبح دیروز، پنج‌شنبه، توانست «یک افسر و سه سرباز ارتش اشغالگر را در نقطه صفر مرزی با چاقو از پای درآورد و سلاح‌های شخصی آن‌ها را به غنیمت بگیرد.»، این رویداد در اردوگاه جبالیا رخ داده است، همزمان، ارتش صهیونیستی تعدادی از ساختمان‌های مسکونی در محله الزیتون در جنوب شرق شهر غزه را منفجر کرد.

در مورد تلاش‌ها برای آتش‌بس، نیز هر دو طرف چه حماس و جهاد اسلامی و چه منابع نزدیک به اسرائیل در خصوص احتمال بالای دست‌یابی به توافق ابراز خوش‌بینی می‌کنند.

آخرین تحولات روز 440 طوفان‌الاقصی را در ادامه بخوانید...

بمب‌گذاری در چندین خانه در جبالیا

نظامیان رژیم اسرائیل با بمب‌گذاری در چندین آپارتمان در غرب اردوگاه جبالیا، آن‌ها را با خاک یکسان کردند.

خوش‌بینی اسرائیل نسبت به حصول توافق

کانال 13 اسرائیل گزارش داد: مذاکرات بین اسرائیل و حماس در مورد تبادل اسرا پیشرفت کرده است و اسرائیل نسبت به دستیابی به توافق قبل از آغاز به کار ترامپ ابراز خوش‌بینی می‌کند.

اما این کانال تلویزیونی توضیح داد: «دو نکته اختلاف اصلی مانع پیشرفت هستند: اول، فهرست اسرای زنده که هنوز توسط حماس ارائه نشده است، و دوم، مسئله محور فیلا‌دلفیا، که اسرائیل از عقب‌نشینی کامل خودداری می‌کند و اصرار دارد که ارتش در منطقه باقی بماند.»

4 شهید در بمباران یک خانه مسکونی در غزه

رسانه‌های فلسطینی از شهادت چهار نفر و مجروحیت چند نفر دیگر در بمباران یک خانه مسکونی در محله «الصبره» در جنوب شهر غزه خبر دادند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه