اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران اعلام کرد؛

ساخت پردیس‌های خانواده محور در تهران/ بهره‌برداری از ۱۵ مرکز کوثر ویژه زنان سرپرست خانوار پایتخت تا اردیبهشت ۱۴۰۴

ساخت پردیس‌های خانواده محور در تهران/ بهره‌برداری از ۱۵ مرکز کوثر ویژه زنان سرپرست خانوار پایتخت تا اردیبهشت ۱۴۰۴
مدیر کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران از ایده ساخت پردیس‌های خانواده محور در تهران خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مریم اردبیلی در آیین بهسازی و بهره‌برداری از زیرساخت‌های ویژه بانوان از سوی مدیریت شهری تهران در قالب پویش امید و افتخار با بیان اینکه امروز تعدادی از زیرساخت‌های ویژه بانوان افتتاح می‌شود، گفت: یک میلیون و ‌۴۴۰ هزار مترمربع در تهران زیرساخت‌های ویژه بانوان داشتیم و در دوره سه سال اخیر بالغ بر ۱۴۰ هزار متر مربع منهای افتتاح‌های امروز، فضای ویژه بانوان به مجموعه شهر تهران اضافه شده است.

وی با بیان اینکه امروز بیست وسومین مرکز شهربانو در منطقه ۱۱ افتتاح می‌شود، اظهار کرد: مرکز شهردخت در منطقه ۱۴ نیز امروز افتتاح خواهد شد که با اضافه شدن این مجموعه، جمعا هفت مجموعه شهردخت در تهران فعال هستند که خدمات ویژه دختران جوان و نوجوان را ارائه می‌دهند و جنس فعالیت شهردخت‌ها متفاوت و بر پایه کارهای فناورانه و استارتاپی است.

اردبیلی با تأکید بر اینکه ۳۸۰ میلیارد تومان برای اورهال و بهسازی مراکز امور زنان از سوی شورای شهر اختصاص داده شده است، گفت: در سال ۱۴۰۰ بیش از نیمی از مراکز ویژه بانوان به دلیل استهلاک، نوع فعالیت و همچنین شیوع کرونا، متروکه شده بود؛ به‌گونه‌ای که کمتر از ۵۰۰ هزار نفر از این مراکز استفاده می‌کردند؛ اما حالا به روزهای اوج رسیده‌ایم.

مدیرکل امور زنان و امور خانواده شهرداری تهران با بیان اینکه میانگین زمانی استفاده بانوان از خدمات شهرداری حدود چهار ساعت است، ادامه داد: تا اردیبهشت ماه سال آینده حدود ۱۵ مرکز کوثر ویژه فعالیت زنان سرپرست خانوار به مجموعه اضافه خواهد شد و دقت داشته باشید که مجموعه‌های شهردخت و شهربانو مخصوص بانوان است و آقایان اجازه ورود ندارند؛ اما در این دوره مدیریت شهری پیشنهاد ساخت پردیس خانواده محور داده شده است که خانواده‌ها در کنار یکدیگر وقت بگذرانند که قرار است به صورت پایلوت در منطقه ۲۱ و بعد از آن در منطقه ۲۲ آغاز به کار کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه