اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

انتقاد مدیرعامل اتوبوسرانی تهران از ترددهای غیر مجاز در خطوط ویژه

انتقاد مدیرعامل اتوبوسرانی تهران از ترددهای غیر مجاز در خطوط ویژه
سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ورود موتورسواران و خودروهای شخصی به خطوط ویژه اتوبوسرانی را سبب کاهش کیفیت خدمات رسانی به مردم دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمدقیومی در توضیح بیشتر گفت: بر اساس آمار رسمی پلیس راهور عامل ۴۴ درصد از تصادفات موتورسواران هستند و جای بسیار تاسف است که ما روزانه و بخصوص در معابری مانند اطراف بازار تهران شاهد حضور بسیار گسترده موتورسواران در خطوط ویژه اتوبوس هستیم.

وی گفت: حضور وسایل نقلیه بدون مجوز در خطوط ویژه شرکت واحد سبب ایجاد خطر برای مردم و حتی خود سرنشینان این وسایل است؛ بگونه‌ای که گاه تصادف آنها با مردم یا اتوبوس‌ها سبب ایجاد ترافیک گسترده و معطلی مردم خواهد بود.

قیومی افزود: همین موضوع سبب شده تا مجموعه شرکت واحد در بسیاری از اوقات نتواند بر اساس زمانبندی انجام شده به مردم خدمات رسانی کند.

وی تأکید کرد: این وضعیت نه تنها بر عملکرد اتوبوس‌ها تأثیر منفی می‌گذارد، بلکه موجب بروز تصادفات و مشکلات جدی برای رانندگان نیز می‌شود.

سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران همچنین به عدم وجود ابزار قانونی لازم برای کنترل این وضعیت اشاره کرد و گفت: رانندگان اتوبوس در این مورد با چالش‌های جدی مواجه‌اند و تصادفات میان وسایل نقلیه و برخورد با موانع می‌تواند به اختلال کامل در خطوط ویژه منجر شود.

بنابر اعلام روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، وی ضمن قدردانی از رانندگان و شهروندانی که با رعایت قوانین به ارائه خدمات بهتر کمک می‌کنند، گفت:  پلیس راهور زحمات فراوانی برای جلوگیری از ورود وسایل نقلیه غیرقانونی به خطوط ویژه می کشد؛ اما این موضوع در نهایت به فرهنگ سازی بیشتری در همه بخش ها نیاز دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه