logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش خبر داد

فعالیت ۳۵ مدرسه ایرانی در خارج از کشور/ دو مدرسه نیازمند تجهیزات برای تکمیل شدن

فعالیت ۳۵ مدرسه ایرانی در خارج از کشور/ دو مدرسه نیازمند تجهیزات برای تکمیل شدن
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بحث تجهیزات و تامین لوازم داخلی مدارس خارج از کشور از اعتبارات وزارت آموزش و پرورش و در قالب سرانه تامین و ارسال می‌شود گفت: دو مدرسه خارج از کشور در شارجه و ازبکستان نیازمند تجهیزات جزئی برای تکمیل شدن هستند که کارهای آن‌ها در حال پیگیری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی فرهادی با بیان اینکه ۳۵ مدرسه ایرانی در خارج از کشور وجود دارد که عموماً ساخته شده یا ملک آن‌ها استیجاری است گفت: در حال حاضر مدرسه در حال ساخت به جهت نیازمندی در تامین اعتبار نداریم.

وی با بیان اینکه یکی دو مدرسه خارج از کشور نیازمند تجهیزات جزئی برای تکمیل شدن هستند که کارهای آن‌ها در حال پیگیری است افزود: یکی از مدارس در شارجه و دیگری در تاجیکستان قرار دارد که به صورت تقریباً نیمه کاره هستند که سازمان نوسازی مدارس پیگیر تکمیل آنهاست است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سایر مدارس فعال یا ملکی و یا در حال حاضر به صورت استیجاری (ملکی که جمهوری اسلامی ایران و آموزش و پرورش آن را اجاره کرده) فعالیت دارند ادامه داد: بحث تجهیزات و تامین لوازم داخلی این مدارس از اعتبارات وزارت آموزش و پرورش تامین و در قالب سرانه ارسال می‌شود.

فرهادی با بیان اینکه بخش دیگری از اعتبارات مدارس خارج از کشور از طریق درآمدهای محلی تامین می‌شود اظهار کرد: دانش‌آموزانی که از سایر کشورها در این مدارس تحصیل می‌کنند و شهریه می‌پردازند بخشی از اعتبارات را تامین می‌کنند.

سخنگوی آموزش و پرورش همچنین پیشتر در خصوص حضور معلمان ایرانی در این مدارس به ایسنا گفته بود: اعزام معلمان به خارج از کشور از بین معلمانی است که سابقه‌ تدریس آن‌ها زیر ۱۵ سال و بالای ۲۶ سال نباشد؛ هزینه‌های اسکان، حقوق، ایاب ذهاب آن‌ها به خارج از کشور و برگشت آن‌ها به ایران نیز با آموزش و پرورش است. حقوق این معلمان هر سه ماه یکبار به صورت ارزی تامین می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه