logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

پس از برخی ابهامات؛

توضیحات دبیر فدراسیون کشتی درباره شبهات چرخه انتخابی تیم‌های ملی

توضیحات دبیر فدراسیون کشتی درباره شبهات چرخه انتخابی تیم‌های ملی
دبیر فدراسیون کشتی گفت: دعوت کشتی گیران به اردوهای آماده سازی و اعزام به رقابت‌های بین المللی بر اساس چرخه و با هماهنگی فدراسیون است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ ابراهیم مهربان دبیر و سخنگوی فدراسیون درباره برگزاری چرخه انتخابی تیم‌های ملی کشتی اظهار داشت: چرخه انتخابی تیم ملی کشتی آزاد برای حضور در رقابت‌های رسمی ۲۰۲۵ بسیار شفاف و قابل درک است و مسیر کشتی گیران برای رسیدن به دوبنده تیم ملی مشخص است. بر این اساس تمامی تصمیمات کادر فنی بر اساس چرخه بوده و خارج از آن نیست. ضمن اینکه تمامی اعزام‌ها به مسابقات بین المللی به صورت هدفمند انجام می‌شود.

مهربان تصریح کرد: در چرخه کشتی گیرانی زیر ۲۳ سال محسوب می‌شوند که بتوانند در سال ۲۰۲۵ در این رده به میدان بروند. در مورد وزن ۵۷ کیلوگرم میلاد والی زاده و علی مؤمنی هر دو زیر ۲۳ سال هستند اما کادر فنی با توجه به اینکه وزن کم کردن در فاصله زمانی کم و به صورت پیاپی به آنها آسیب می‌زند، تصمیم گرفت که یکی از آنها به قهرمانی آسیا اعزام و دیگری در یک تورنمنت رنکینگ دار حضور پیدا کند.

مهربان در مورد اوزان ۶۱، ۶۵ و ۹۲ کیلوگرم گفت: در این اوزان نیز نفرات زیر ۲۳ سال هستند و پس از حضور در یک تورنمنت، کادر فنی بر اساس عملکرد آنها، ملی پوش آسیایی را مشخص خواهد کرد.

وی در مورد وزن ۷۹ کیلوگرم گفت: در این وزن فریبرز بابایی قهرمان کشور شد اما با ارائه مدارک پزشکی به فدراسیون اعلام کرده که از ناحیه مینیسک پا دچار آسیب دیدگی شده، و شرایط حضور در تورنمنت بین المللی و در اردو را نداشت.

سخنگوی فدراسیون در مورد وزن ۹۷ کیلوگرم، گفت: در این وزن مجتبی گلیج اول شده و به تورنمنت رنکینگ دار اعزام می‌شود، با توجه به اینکه ابوالفضل بابالو نفر دوم این وزن شرایط سنی زیر ۲۳ سال را دارد وی نیز به یک تورنمنت رنکینگ دار اعزام می‌شود و پس از بررسی عملکردش از سوی کادر فنی، ملی پوش آسیایی معرفی می‌شود. همه چیز در چرخه مشخص شده و امیدوارم که این چرخه مورد مطالعه دقیق جامعه کشتی قرار گیرد تا اگر شبهه‌ای است برطردبیر فدراسیون کشتی گفت: کلیه تصمیمات کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد برای دعوت کشتی گیران به اردوهای آماده سازی و اعزام به رقابت‌های بین المللی بر اساس چرخه و با هماهنگی فدراسیون است.ف گردد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه