اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تاکید علی‌اف بر آتش‌بس در غزه

تاکید علی‌اف بر آتش‌بس در غزه
رئیس جمهور آذربایجان خواستار آتش‌ بس فوری در غزه شد و بر فوریت حل درگیری در این منطقه که به نفع همه است، تاکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «الهام علی‌اف» رئیس جمهور آذربایجان در مصاحبه‌ای با کانال‌های تلویزیون دولت این کشور گفت: «هر چقدر سریعتر این درگیری در غزه پایان یابد و آتش‌بس در این باریکه برقرار شود، وضعیت برای همه بهتر خواهد بود.»

وی در ادامه به حمایت طولانی مدت باکو از کشور فلسطین تاکید و خاطرنشان کرد جمهوری آذربایجان چندین سال است که برای فلسطین کمک‌های سیاسی، معنوی و مادی ارائه کرده است.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، رئیس جمهور آذربایجان با تاکید بر ادامه فعالیت سفارت فلسطین در باکو به عنوان نمادی از تعهد کشورش در قبال مساله فلسطین گفت: «ما خواهان راه حل ۲ دولتی هستیم. تشکیل یک کشور مستقل فلسطین به این درگیری‌ها پایان می‌دهد. همه باید این را بدانند.»

علی‌اف با اشاره به پویایی‌های منطقه‌ای از «تلاش‌های ترکیه برای برقراری ثبات در سوریه و مقابله با تروریسم» قدردانی کرد و ضمن همبستگی با دولت آنکارا گفت: «هرچه که به تفع ترکیه باشد به نفع ما هم است.»

رئیس جمهور آذربایجان به واکنش جدی باکو در ارسال کمک‌های بشردوستانه به سوریه در پی سقوط دولت اسد در این کشور و بر اهمیت مقابله و حذف تروریسم در مرزهای ترکیه تاکید کرد.

علی‌اف همچنین ارزیابی کرد که نظم جهانی پس از جنگ جهانی دوم تاثیر خود را از دست داده و بر ضرورت حضور بازیگران جدید تاثیرگذار و تعیین سازمان کشورهای ترک زبان و گروه دی-۸ به عنوان مراکز بالقوه قدرت جهانی تاکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: «سیستم تشکیل شده پس از جنگ جهانی دوم پتانسیل خود را از دست داده است. بروز بحران‌های اخلاقی و سیاسی در کشورهای غربی شاهدی بر این مساله هستند. حضور بازیگران جدی جدید با برنامه‌های جدی در این رویدادها ضروری است.»

رئیس جمهور آذربایجان همچنین درباره تغییر وضعیت در سوریه به ویژه بهبود روابط بین ترکیه و دولت جدید در سوریه ابراز خوش‌بینی کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه