logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

واکنش امارات به نقشه‌های اسرائیل برای الحاق کشورهای عربی

واکنش امارات به نقشه‌های اسرائیل برای الحاق کشورهای عربی
امارات امروز (چهارشنبه) به انتشار نقشه‌هایی توسط صهیونیست‌ها و طمع آنها برای الحاق اراضی فلسطین، اردن، سوریه و لبنان واکنش نشان داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزارت خارجه امارات در بیانیه‌ای، انتشار نقشه‌هایی از منطقه توسط صفحه‌های رسمی وابسته به کابینه رژیم صهیونیستی در شبکه‌های اجتماعی که ادعا می‌کند این نقشه‌ها متعلق به «اسرائیل تاریخی» است و در آن بخش‌هایی از اراضی فلسطین اشغالی، اردن، لبنان و سوریه الحاق شده است، به شدت محکوم کرد.

امارات عنوان داشت که این اقدام به منزله اصرار برای نهادینه کردن اشغالگری و نقض فاحش و آشکار قوانین بین المللی است.

این وزارتخانه اعلام کرد که امارات قاطعانه با تمامی اقدامات تحریک آمیز مخالف است که با هدف تغییر وضعیت حقوقی در اراضی فلسطین اشغالی است و همچنین با تمامی اقداماتی مخالف است که مغایر با قطعنامه‌های بین‌المللی است و تهدیدی را برای تشدید تنش خطرناک بیشتر ایجاد می‌کند و مانع از تلاش‌ها برای تحقق صلح و ثبات در منطقه می‌شود.

وزارت خارجه امارات بر لزوم حمایت از تمامی تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای پیشبرد روند صلح خاورمیانه و نیز پایان دادن به اقدامات غیرقانونی که تهدیدی علیه راهکار دو دولتی و تشکیل کشور مستقل فلسطین است، تاکید کرد.

وزارت خارجه امارات مجدداً خواسته خود را از سازمان ملل و شورای امنیت برای انجام مسئولیت‌هایشان جهت تحکیم امنیت و صلح از طریق حل و فصل مسائل و درگیری‌های مزمن در منطقه مطرح کرد و عنوان داشت که برقراری صلح در منطقه تنها راه برای تحکیم اصول ثبات و امنیت پایدار در منطقه و برآورده کردن خواسته‌های ملت‌ها در توسعه فراگیر و زندگی عزتمندانه است.

حساب کاربری «إسرائیل بالعربیة» در پلتفرم «ایکس» و دیگر شبکه‌های اجتماعی که توسط وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی مدیریت می‌شود، نقشه‌های جعلی را منتشر کرد تاریخچه ادعایی درباره به اصطلاح «پادشاهی اسرائیل» را تبلیغ می‌کند.

حساب مذکور با انتشار نقشه‌های جعلی و در تلاش برای ادعای مالکیت سرزمین‌های عربی توسط رژیم اشغالگر، ادعا کرده بود که این پادشاهی ادعایی از 3000 سال قبل وجود داشته است و شامل سرزمین‌های کشور تاریخی فلسطین، بخشی از سوریه و بخشی از اراضی اردن بوده است.

این تلاش‌های رژیم صهیونیستی که از چند دهه قبل ادامه داشته، به دنبال جعل و وارونه جلوه دادن حقایق بوده و این رژیم ادعا می‌کند که بخشی از سرزمین‌های عرب ملک اصلی یهودیان بوده است.

اگرچه حقایق تاریخی و اسناد تاریخی بارها حق فلسطینی‌ها بر کل سرزمین‌های اشغالی را تأیید کرده و ادعای رژیم صهیونیستی را در مجامع بین‌المللی رد کرده‌اند، اما اشغالگران همچنان بیشترین توان خود را صرف جعل اطلاعات تاریخی می‌کنند تا به حضور و نفوذ خود به منطقه مشروعیت ببخشند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه