اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پزشکیان:

همسایگی با افغانستان و پاکستان و بندر اقیانوسی فرصت‌های ویژه سیستان و بلوچستان برای توسعه است

همسایگی با افغانستان و پاکستان و بندر اقیانوسی فرصت‌های ویژه سیستان و بلوچستان برای توسعه است
رئیس جمهور به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان برای پیشرفت اشاره کرد و گفت: همسایگی با افغانستان و پاکستان برای این استان یک فرصت طلایی است و راهی که از این استان به اقیانوس وجود دارد نیز یک فرصت ویژه است که باید به نحو احسن از آن استفاده کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود پزشکیان در پایان بخش دوم سفر استانی دولت وفاق ملی به سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه تلویزیونی استان، به علت سفر دوم خود به این استان پرداخت و گفت: بار اول که اینجا آمدیم قرار بود چند روز بمانیم، اما به علل مختلف نشد ولی لازم بود بیشتر بمانیم و مشکلات را از نزدیک ببینیم و راه‌های حل مشکلات را در گفت‌وگو با کارشناسان و وزرا و مدیران بررسی کنیم و به نتیجه برسیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه «تلاش می‌کنیم تا جای ممکن فقر و محرومیت و تبعیض را در سراسر کشور به خصوص در این استان از بین ببریم» خاطرنشان کرد: یکی از نقاط کشور که نیاز به توجه بیشتر دارد همین استان سیستان و بلوچستان است. مدیران و وزرا و مسئولین ما باهم هم قسم شده‌ایم که تا جای ممکن این فاصله‌ای که در رابطه با شاخص‌های توسعه بین این استان و سایر نقاط کشور به وجود آمده است، از بین ببریم و به جایی برسانیم که شایسته مردم عزیز این استان است.

وی به ظرفیت‌های این استان برای پیشرفت پرداخت و اظهار داشت: اگر دست به دست هم دهیم و از نخبگان و تولیدکنندگان و توانمندی‌های خودمان استفاده کنیم، می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. همسایگی با افغانستان و پاکستان برای این استان یک فرصت طلایی است و راهی که از این استان به اقیانوس وجود دارد یک فرصت ویژه است که باید به نحو احسن از آن استفاده کنیم.

رئیس جمهور درباره برنامه‌های دولت چهاردهم برای چابهار خاطرنشان کرد: بر اساس چشم‌اندازی که رهبری ترسیم فرمودند به دنبال چابهاری هستیم که از نظر توسعه یافتگی و امکانات از آن طرف دریا کم نداشته باشد و این منطقه باید با نگاه کارشناسی و طراحی علمی توسعه یابد؛ ما به دنبال این هستیم که این مطالعات انجام شود و توسعه را رقم بزند.

پزشکیان درباره حق‌آبه هیرمند تصریح کرد: درباره حق‌آبه هیرمند قرار شد استاندار و تیمی از وزارت نیرو در این رابطه با کشور همسایه و برادر وارد مذاکره شوند. با استانداری و وزارت نیرو پیگیر هستیم که مشکلات را حل کنیم.

وی در پایان درباره حضور خود در این استان در جوانی گفت: سیستان و بلوچستان به خصوص زابل جایی است که من در آن مدیریت آموختم و ذهنیت و برنامه‌ای که ۵۰ سال پیش برای من در این نقطه به وجود آمد، همه خاطره است و با خاطره خوشی در این جا زندگی کردیم و امیدوارم با کارهایی که در این استان انجام می‌دهیم و مشکلات را برطرف می‌کنیم خاطرات شیرینی بیشتری را برای این مردم ایجاد کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه