logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

صحبتهای کاپیتان تیم ملی تنیس روی میز زنان درباره استار کانتندر؛

شهسواری: بازی در عمان یک ویژگی داشت/ حضور زنان ایرانی در کرسی های بین المللی مایه افتخار است

شهسواری: بازی در عمان یک ویژگی داشت/ حضور زنان ایرانی در کرسی های بین المللی مایه افتخار است
کاپیتان تنیس روی میز زنان ایران گفت: باعث افتخار است که کرسی های مهم آسیایی در اختیار زنان ایرانیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس روی میز؛ مسابقات تنیس روی میز استار کانتندر عمان به تازگی برگزار شد و ندا شهسواری ملی پوش کشورمان به عنوان تنها نماینده زنان ایران در این دوره از رقابت ها حاضر بود.

شهسواری درباره شرایط حضور در این دوره از مسابقات اظهار داشت: شرایط این دوره از مسابقات کانتندر از سطح بالایی برخوردار بود و در این نوبت به دلیل اینکه کشور عمان میزبان بود و به درخواست خود آن ها، مسابقات به صورت گروهی برگزار شده و از هر جدول یک نفر بالا می آمد. من بازی اول را مقابل حریف اسپانیایی که چینی الاصل بود، بردم. او خیلی بازیکن خوب و قوی است و با نتیجه حساس و نزدیک 3 بر 2 او را شکست دادم. بازی دومم مقابل حریفی از کشور هند بود که او هم بازیکن بسیار قوی هست و رنکینگ ۸۰ دنیا را در اختیار دارد و کلا سیستم بازی اش خیلی سخت است. من در دو گیم اول و دوم بالا بودم یک گیم را 5 بر 2 بردم و در گیم دیگر او را 8 بر 6 شکست دادم و بازی خوبی ارائه کردم ولی در نهایت بازی را به او واگذار نمودم و نتوانستم او را ببرم؛ چون بازیکنی بود که خیلی کم اشتباه می کند و حتی همین چند ماه پیش و در مسابقات آسیای جنوبی در کشور قزاقستان دو بازی خود با کره جنوبی را برد که باعث شد تیم هند سوم شود.

وی افزود: این بازیکن هندی خیلی بازیکن قوی و قدری بود، حتی بازیکن اسپانیایی را هم که در گروهمان بود، خیلی راحت برد. من بازی های قبلی این بازیکن را نیز قبل از بازی در فضای مجازی تماشا کرده و دیدم که خیلی از بازیکنان قوی دنیا را برده. متاسفانه در این مسابقات از هر گروه فقط یک نفر بالا می آمد و وارد جدول اصلی می شد و من حذف شدم.

شهسواری در ادامه افزود: بازی در عمان برای من یک ویژگی داشت و آن هم اینکه فاطمه کیوانی و همین طور امید شمس اینجا به عنوان مربی مشغول هستند و تمرین با آن ها برایم خیلی خوب بود.

کاپیتان تیم ملی تنیس روی میز در ادامه گفت: با نوید و حمید شمس قبل از بازیها مدام تمرین می کردم و زحمت کوچینگ و هدایت  من را هم نوید شمس بر عهده گرفت و این برایم خیلی مفید بود. مخصوصا در بازی حساس با حریف اسپانیایی توانستم با هدایت وی بازی را ببرم.

شهسواری هم چنین درباره ی حضور زنان در کرسی های مهم بین المللی عنوان کرد: این جزو افتخارات ماست که سيما لیموچی رئيس كميته پاراتنيس روى ميز آسيا و فاطمه کیوانی رئيس كميته برابرى جنسيت كنفدراسيون آسيا و سيمين رضايى از اعضای کمیته تدوين و مقررات هستند. این اولین بار است که چنین سمت هایی توسط زنان مربی ایرانی کسب می شود و این برایم باعث افتخار است که هر جای دنیا می رویم، خانم هاى ايرانى را در چنین سمت هایی مهم و تأثيرگذارى می بینیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه