اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امیر دریادار ایرانی:

ناو «زاگرس» چشم بیدار نیروی دریایی ارتش در عمق دریاها و اقیانوس‍ها خواهد بود

ناو «زاگرس» چشم بیدار نیروی دریایی ارتش در عمق دریاها و اقیانوس‍ها خواهد بود
فرمانده نیروی دریایی ارتش با تاکید بر اینکه برای اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شبانه روز تلاش می کنیم،گفت: ناو اطلاعاتی سیگنالی زاگرس چشم بیدار و بینای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در عمق دریاها و اقیانوس‍ها خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در مراسم الحاق ناو اطلاعاتی_سیگنالی زاگرس که در منطقه سوم نبوت نیروی دریایی برگزار شد، ضمن درود  به روح پرفتوح معمار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: امروز منطقه سوم نبوت نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران مفتخر است قدوم مبارک فرماندهان، یادگاران، دانشمندان و مسئولین محترم لشکری و کشوری را بر دیدگان خود داشته باشد که در مراسم بسیار ارزشمند و پر افتخار الحاق یکی از بی‌نظیرترین دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که حاصل تلاش شبانه روزی رزمندگان عزیز در عرصه دفاع و علم و دانش و صنعت کشور است، حضور دارند.

امیر دریادار ایرانی ادامه داد: با توجه به تمامی تدابیری که از طریق سلسله مراتب به نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران ابلاغ می‍شود شبانه‍روز تلاش می کنیم تا حاصل عملکردمان افتخاری برای نظام جمهوری اسلامی ایران و اعتلای این نظام مقدس باشد و طوری عمل شود که رضایت فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی)، فرماندهان و به ویژه شهدای عزیزمان را به همراه داشته باشد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش اظهار داشت: ناو اطلاعاتی سیگنالی زاگرس  چشم بیدار و بینای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در عمق دریاها و اقیانوس‍ها خواهد بود.

امیر دریادار ایرانی با تاکید بر اینکه ناو زاگرس گنجینه بسیار ارزشمندی برای نیروهای مسلح است، ادامه داد: در ساخت این یگان آخرین دستاوردها در حوزه های الکترومغناطیس، الکترونیک، سایبر در سطوح زیر سطحی، سطحی و هوا صورت گرفته است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه  تمام تجهیزات ناو زاگرس ایرانی بوده و توسط جوانان غیرتمند کشور عزیزمان ساخته شده است، عنوان کرد: ما این نیازمندی را به دلیل تسلط و اشراف اطلاعاتی در راستای تامین امنیت پایدار دریایی در منطقه اقیانوس های هند، آرام و اطلس و همه آبراها دنبال و امروز به آن دست پیدا کردیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه