اخبار داغ
  1. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  2. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  3. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  4. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  5. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  6. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  7. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  8. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  9. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  10. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  11. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  12. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  13. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  14. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  15. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  16. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  17. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  18. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  19. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  20. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو

تاکید اتحادیه عرب بر اجرای دقیق توافقنامه آتش بس/ضرورت عقب نشینی کامل اسرائیل

تاکید اتحادیه عرب بر اجرای دقیق توافقنامه آتش بس/ضرورت عقب نشینی کامل اسرائیل
دبیر کل اتحادیه عرب خواستار اجرای دقیق آتش بس در غزه و خروج نظامیان رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی شد .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد ابوالغیط دبیر کل اتحادیه عرب با استقبال از توافق آتش بس در غزه بر ضرورت پایبندی دقیق به اجرای کامل مفاد توافق آتش بس در تمامی مراحل به گونه ای که منجر به عقب نشینی کامل رژیم صهیونیستی از نوار غزه و بازگشت به مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ شود، تاکید کرد.

ابوالغیط تاکید کرد، کرانه باختری و نوار غزه، در کنار هم قلمرو کشور آینده فلسطین را تشکیل می‌دهند و تمامی تلاش‌ها برای جداسازی آنها از سوی هرکسی مردود است.

دبیرکل اتحادیه عرب باردیگر مواضع خود درخصوص راه حل دوکشوری را تکرار کرد و گفت که این راه حل تنها مسیری از که می تواند از تکرار فاجعه‌ای که در ماه‌های گذشته برای فلسطینی‌ها و منطقه رخ داد، جلوگیری کند .

سخنگوی اتحادیه عرب نیز در ارتباط با توافق آتش بس غزه اعلام کرد: فعالیت برای بازسازی نوار غزه با توجه به ویرانی گسترده‌ای که این منطقه طی 15 ماه حملات اسرائیل متحمل شد و تمامی جنبه های زندگی را در این منطقه تحت تاثیر قرار داد ؛ باید بلافاصله پس از مرحله بازیابی اولیه آغاز شود.

محمد بن عبدالرحمان آل ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر چهارشنبه شب به وقت محلی (دوحه قطر) از موفقیت تلاش‌ها برای توقف آتش بس در غزه خبر داد و اعلام کرد: طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی با توافق آتش بس در نوار غزه موافقت کردند.

نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر افزود: با موافقت طرف‌های مذاکره کننده، کار برای تکمیل ابعاد اجرایی این توافق امشب ادامه دارد.

وی افزود: اجرای توافق از روز یکشنبه ۱۹ ژانویه آغاز می‌شود و بر اساس توافق، حماس ۳۳ اسیر را در ازای آزادی اسرای فلسطینی آزاد خواهد کرد.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شدند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که پس از گذشت ۴۶۷ روز جنگ علیه ساکنان غزه، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه