logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

آصفری در گفتگو با دانا:

موشک های نقطه زن فلسطینی امروز جایگزین سنگ ها شدند/ نتانیاهو باید در دادگاه های بین المللی محاکمه شود

موشک های نقطه زن فلسطینی امروز جایگزین سنگ ها شدند/ نتانیاهو باید در دادگاه های بین المللی محاکمه شود
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی امروز مجبور است از باتلاق غزه که 15 ماه در آن گرفتار بود مفتضحانه خارج شود، گفت: هدف صهیونیست ها نابودی حماس بود اما ناکام ماند

محمدحسن آصفری، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی باید بداند که فلسطین امروز با فلسطین 40 سال پیش متفاوت است، گفت: سنگ هایی که 40 سال پیش مردم فلسطین به سمت صهیونیست ها پرتاب می کردند امروز به موشک های دور برد و نقطه زن تبدیل شده است و توانمندی نظامی فلسطین را  به شدت افزایش داده است.

وی ادامه داد: امروز سنگرهای روزی زمین در فلسطین به تونل های زیرزمینی خوفناک برای رژیم صهیونیستی تبدیل شده است و ملت های دنیا با مردم فلسطین احساس همبستگی و وحدت می کنند.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه افکار عمومی جهان روز به روز نسبت به توطئه های رژیم صهیونیستی در حال هوشیار شدن است، گفت: اشغالگران قدس دیگر نمی توانند با فشار رسانه ای و تسلیحات و حمایت آمریکایی به اهداف شوم خود دست پیدا کنند چرا که امروز حتی اگر دولت ها و حکومت ها به حمایت از مردم مظلوم فلسطین بلند نشوند، ملت های جهان حامی مردم فلسطین هستند.

خون شهدای غزه حماس را مقاومت تر و توانمندتر از گذشته خواهد کرد

آصفری با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی امروز مجبور است از باتلاق غزه که 15 ماه در آن گرفتار بود مفتضحانه خارج شود، ادامه داد: هدف صهیونیست ها نابودی حماس بود اما ناکام ماند، خون شهدای غزه حماس را مقاومت تر و توانمندتر از گذشته خواهد کرد.

نماینده ادوار مجلس با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی بعد از 15 سال کشتار غیرنظامیان غزه امروز چاره ای جز عقب نشینی ندارد، عنوان کرد: رژیم صهیونیستی به دنبال ادامه شهرک سازی ها در غزه بود اما نتوانست هدف خود را محقق کند و حالا با این تناقض مواجه هستند که بعد از کشته شدن 900 نظامی اسرائیلی و هزینه میلیاردها دلار در جنگ غزه چه دستاوردی برای آنها باقی ماند.

آصفری با اشاره به اینکه در طول بیش بیش از یک سال گذشته خسارت های سنگینی به غزه وارد شد به طوری که امروز تمام زیرساخت های آن از بین رفته است، ادامه داد: نتانیاهو به عنوان عامل اصلی این جنایت باید در دادگاه های بین المللی محاکمه شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه