اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی خبر داد:

درآمد ارزی ۱۰ میلیارد دلاری پتروشیمی‌ها


درآمد ارزی ۱۰ میلیارد دلاری پتروشیمی‌ها
دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با اعلام اینکه پتروشیمی‌ها از ابتدای امسال تاکنون ۱۰ میلیارد دلار درآمد ارزی داشته‎اند، گفت: از این مقدار ۸.۵ میلیارد دلار ارز به سامانه نیما عرضه شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نیپنا، احمد مهدوی‌ابهری در آیین افتتاح دومین همایش و نمایشگاه «ایران پتروکم» با اشاره به برنامه رشد ۸ درصدی پیش‌بینی شده در برنامه هفتم توسعه کشور بیان کرد: در برنامه هفتم اتفاق‌های مبارکی برای شرکت‌های دانش‌بنیان پیش‌بینی شده است. در این برنامه ۴۹ طرح پتروشیمی با محوریت دانش‌بنیان‌ها وجود دارد که نیازمند حداقل ۲۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری است. از این مقدار تاکنون ۱۲ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری انجام شده است و ۱۲ میلیارد دلار دیگر باقی مانده که باید انجام‌ شود.

وی با بیان اینکه از ۴۹ طرحی که برای مشارکت با دانش‌بنیان‌ها در برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شده، ۱۲ طرح برای هلدینگ خلیج فارس است، افزود: با اجرای این ۴۹ طرح، ظرفیت تولید پتروشیمی از ۹۶ میلیون تن به ۱۳۱.۵ میلیون تن می‌رسد. در صورت تحقق این هدف در پایان برنامه هفتم حدود ۴۰ میلیارد دلار تنها از سوی شرکت‌های پتروشیمی خلق ثروت می‌شود.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ادامه داد: با تحقق اهداف برنامه هفتم، افزون بر رشد ۸ درصدی، شاهد تحقق رشد ۲۳ درصدی سالانه صادرات غیرنفتی خواهیم‌ بود. هم‌اکنون ۳۰ درصد از صادرات غیرنفتی کشور متعلق‌ به صنعت پتروشیمی است و با تحقق‌ این اهداف این رقم رشد قابل‌توجهی خواهد داشت.

بخش خصوصی باید خودش به دنبال حل موانع برود

مهدوی با اشاره به عدد ۴۰۰ میلیارد دلاری GDP کشور گفت: در صورت تحقق ۸ درصد رشد سالانه برنامه هفتم توسعه، عدد GDP باید به ۵۹۰ میلیارد دلار برسد، یعنی حدود ۱۹۰ میلیارد دلار اضافه می‌شود و بخش قابل‌توجهی از این عدد با اقدام‌های پتروشیمی‌ها محقق می‌شود. یعنی اگر این صنعت حرکت کند، لکوموتیو اقتصاد کشور هم حرکت خواهد کرد و در این مسیر باید موانع را برداریم.

وی با تأکید بر اینکه دنبال دولت نباشید! بخش خصوصی باید خودش به دنبال حل موانع برود، گفت: انجمن صنفی در سال‌های اخیر تلاش زیادی برای رفع موانع داشته است و نمونه آن‌ را می‌توان در کم‌ کردن مشکل خوراک دید و اگر این تلاش‌ها نبود پروژه‌هایی مثل آپادانا خلیج فارس و هنگام شکل نمی‌گرفتند و توجیه اقتصادی نداشتند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با بیان اینکه در سال‌های اخیر ۱۰ تفاهم‌نامه توسعه میدان‌های گازی مضا شده است که سه مورد آن در حال نهایی شدن است، تأکید کرد: از آقای شریعتمداری هم می‌خواهیم موضوع تفاهم‌نامه مربوط به هلدینگ‌ در بالادست را به‌طور جدی پیگیری کند. در صورتی که این ۱۰ قرارداد اجرایی شوند حداقل ۲۲۰ میلیون مترمکعب در روز به ظرفیت گاز کشور اضافه می‌شود.

مهدوی با اعلام اینکه پتروشیمی‌ها از ابتدای امسال ۸.۵ میلیارد دلار ارز به سامانه نیما و هم‌اکنون بازار ارز تجاری ارائه کرده‌اند و این افزون بر ۲ میلیارد دلار هزینه‌های داخلی صنعت است، افزود: در مجموع حدود ۱۰ میلیارد دلار تاکنون ارز پتروشیمی محقق شده و حتما تا پایان سال این‌ عدد بیشتر می‌شود.

دومین نمایشگاه «ایران پتروکم» با شعار «حمایت از تولید دانش‌بنیان» از شنبه (۲۲ دی) برای سه روز با حضور بیش از ۱۴۰ شرکت پتروشیمی و شرکت‌های داخلی، دانش‌بنیان و فناور حوزه پتروشیمی از ساعت ۱۷ تا ۲۲ در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی جزیره کیش دایر است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه