logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رسانه‌های عبری:

اظهارات ترامپ درباره انتقال مردم غزه بخشی از طرح گسترده‌تر است

اظهارات ترامپ درباره انتقال مردم غزه بخشی از طرح گسترده‌تر است
رسانه‌های صهیونیستی گزارش کردند به نظر می‌رسد اظهارات رئیس‌جمهور جدید آمریکا درباره انتقال ساکنان غزه به کشورهای عربی همسایه، بخشی از یک طرح بسیار گسترده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسانه‌های صهیونیستی به نقل از منابع ارشد گزارش کردند ظاهرا اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در مورد انتقال ساکنان غزه صرفا یک لغزش زبانی نیست، بلکه بخشی از یک طرح گسترده‌تر است. 

دونالد ترامپ شنبه گفت با «عبدالله دوم» پادشاه اردن درباره انتقال فلسطینی‌ها از نوار غزه به کشورهای همسایه صحبت کرده است و با رئیس‌جمهور مصر نیز در این مورد صحبت خواهد کرد.

ترامپ گفت: «امروز با ملک عبدالله در مورد انتقال مردم از غزه به کشورهای همسایه صحبت کردم. این شامل ساخت مسکن در مکان‌های مختلف می‌شود تا آنها بتوانند در آرامش زندگی کنند و این می‌تواند موقت یا طولانی مدت باشد. من همچنین با عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر صحبت خواهم کرد.»

این اظهارات ترامپ مورد استقبال مقامات تندور رژیم صهیونیستی از جمله «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی این رژیم قرار گرفت و در مقابل گروه‌های فلسطینی به شدت آن را محکوم کردند.

رئیس‌جمهور آمریکا وضعیت کنونی غزه را «آشفتگی کامل» توصیف کرد و حرف‌هایی راجع به «پاکسازی» غزه زد که مشخص نیست دقیقا منظور او چه بوده است.   

ترامپ گفت: «نمی‌دانم، باید اتفاقی بیفتد، اما در حال حاضر به معنای واقعی کلمه (غزه) یک سایت تخریب است. تقریبا همه چیز ویران شده است و مردم در آنجا می‌میرند، بنابراین من ترجیح می‌دهم با برخی از کشورهای عربی درگیر شوم و در مکان دیگری مسکن بسازم که فکر می‌کنم آنها می‌توانند در آرامش زندگی کنند.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه