logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

با حضور زاکانی صورت گرفت؛

افتتاح خانه روزنامه‌نگاران تهران؛ فضای جدیدی برای گفتگو و همدلی اصحاب رسانه

افتتاح خانه روزنامه‌نگاران تهران؛ فضای جدیدی برای گفتگو و همدلی اصحاب رسانه
صبح امروز، خانه روزنامه‌نگاران شهر تهران با حضور علیرضا زاکانی، شهردار تهران، جمعی از اصحاب رسانه و مدیران شهری، به طور رسمی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خانه روزنامه‌نگاران شهر تهران صبح امروز ( دوشنبه 8 بهمن 1403) با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، جمعی از اصحاب رسانه و مدیران شهری، به طور رسمی به بهره‌برداری رسید.

در این مراسم مهدی عرفاتی، سرپرست خانه روزنامه‌نگاران، در خصوص اهداف و کارکردهای این مکان گفت: یکی از نگرانی‌هایی که همواره اهالی رسانه مطرح می‌کردند، این بود که با وجود تلاش‌های فراوان برای پوشش اخبار مختلف، از یک فضای مشترک برای همگرایی و همدلی محروم بودند.

وی افزود: در حالی که خانه‌هایی برای صنوف مختلف مانند خانه‌های سینما، هنرمندان و موسیقی در سطح شهر وجود داشت، اهالی رسانه فاقد چنین فضایی بودند. ایده ایجاد خانه روزنامه‌نگاران توسط رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران مطرح شد تا این فضا به محلی برای احساس تعلق و مالکیت خبرنگاران و عکاسان تبدیل شود.

عرفاتی همچنین اشاره کرد: این خانه به عنوان یک فضای مناسب برای برگزاری رویدادهای رسانه‌ای طراحی شده است. برنامه‌هایی از جمله برگزاری دوره‌های آموزشی با حضور اساتید برجسته رسانه و ایجاد کافه‌ای در بام این خانه برای گعده‌های اهالی رسانه، در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه با اشاره به برپایی گالری تصاویر و برگزاری نشست‌های تخصصی در این خانه  تأکید کرد: این خانه به محلی برای همدلی، گفتگو و تعامل میان اصحاب رسانه تبدیل خواهد شد؛ تلاش ما این است که این فضا، با وجود اختلاف نظرها و سلایق گوناگون، مکانی باشد برای ارتقای کیفیت فعالیت‌های رسانه‌ای در تهران.

سرپرست خانه روزنامه‌نگاران تهران اظهار داشت: هدف ما این است که با همکاری تشکل‌های مختلف، شرایط بهتری را برای اهالی مطبوعات فراهم آوریم و شاهد ارتقاء وضعیت رسانه‌ها در شهر باشیم.

عرفاتی

هیچ گونه محدودیتی در خانه روزنامه‌نگاران برای گرایش‌های سیاسی و سلیقه‌ای وجود ندارد

در ادامه عبدالمطهر محمدخانی، رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در این مراسم اظهار داشت: ایده ایجاد خانه روزنامه‌نگاران در این دوره از مدیریت شهری به اجرا درآمد. پیش از این، مجموعه شهرداری خانه‌های مختلفی مانند خانه هنرمندان، خانه شعرا، خانه مداحان و دیگر خانه‌های صنفی راه‌اندازی کرده بود، اما خانه‌ای برای روزنامه‌نگاران وجود نداشت و این خلا در این دوره جبران شد.

وی افزود: از این پس، پس از افتتاح خانه روزنامه‌نگاران، مسئولیت روشن نگه داشتن چراغ این خانه بر عهده خود اهالی رسانه است.

محمدخانی در ادامه تأکید کرد: این مجموعه به منزله خانه‌ای برای تمام عکاسان، روزنامه‌نگاران، مستندسازان خبری و اهالی رسانه خواهد بود و هیچ‌گونه محدودیتی از نظر گرایش‌های سیاسی و سلیقه‌ای وجود ندارد. تحقق این هدف و شکوفایی این فضا تنها با همراهی و مشارکت فعال گروه‌های مختلف رسانه‌ای ممکن خواهد بود.

محمدخانی1

تجلیل از پیشکسوتان رسانه و عکاسی

همچنین در این مراسم از محمود عبدالحسینی، پیشکسوت عکاسی و ارشیر لارودی پیشکسوت خبر و رسانه تجلیل به عمل آمد. 

بیشتر بخوانید:

همه مسئولین باید در جهت ایجاد شفافیت و آگاهی در جامعه قدم بردارند

خانه روزنامه‌نگاران تهران

خانه روزنامه‌نگاران تهران

خانه روزنامه‌نگاران تهران

خانه روزنامه‌نگاران تهران

خانه روزنامه‌نگاران تهران

خانه روزنامه‌نگاران تهران

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه