logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

وزیر ورزش در افتتاحیه مسابقات بین المللی بدمینتون فجرکاپ؛

دنیامالی: مسیر درستی در توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای ورزش کشور ترسیم شده است

دنیامالی: مسیر درستی در توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای ورزش کشور ترسیم شده است
وزیر ورزش گفت: جامعه ورزش در راه رسیدن به قله و اهتزاز نام نامیِ ایران زمین دلاورانه و قهرمانانه تلاش می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در مراسم افتتاحیه سی و سومین دوره مسابقات بین المللی بدمینتون فجرکاپ سخنرانی کرد.  متن سخنرانی وزیر ورزش و جوانان به شرح زیر است:

به نام خداوند مهربان و عرض سلام و ادب خدمت مسئولین ارجمند، ورزشکاران، قهرمانان و مهمانان عزیزمان از دیگر کشورها و اصحاب محترم رسانه و خانواده بزرگ ورزش کشور که در این رویداد بزرگ حضور دارند.

همانطور که می‌دانید براساس اسناد معتبر تاریخی، سرزمین پهناور ایران در عرصه ورزش و در رشته‌های مختلف ورزشی قدمتی بسیار دارد و تمدن کهن ما همواره شاهد حضور قهرمانان و پهلوانان نام‌آور و تاریخ‌ساز بوده است. تنوع در ورزش‌های گوناگون از جمله چوگان، کمان‌گیری روی اسب، شمشیربازی، وزنه‌برداری، ورزش زورخانه‌ای، پرتاب نیزه، کشتی، دریانوردی بادبانی، تیراندازی با کمان و بسیاری دیگر از رشته‌های ورزشی از ویژگی‌های ورزش این سرزمین است.

امروز، دختران و پسران ایران زمین، در رشته‌های مختلف ورزشی حضوری موفق در میادین بین‌المللی دارند و با پویایی، پشتکار و تلاش، برای پیروزی و قهرمانی به میدان می‌روند و در تمامی عرصه‌ها افتخارآفرینی می‌کنند.

نسل‌های گذشته قهرمانان ورزشی ایران از آرش کمانگیر تا پوریای ولی، جهان پهلوان تختی و صدها ورزشکار نامدار ایران در رشته‌های مختلف ورزشی نشان دهنده مسیر درستی است که در توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای ترسیم شده و جامعه ورزش کشورمان در راه رسیدن به قله و اهتزاز نام نامیِ ایران زمین دلاورانه و قهرمانانه تلاش می‌کنند.

امروز و در مراسم افتتاحیه «سی و سومین دوره مسابقات بین‌المللی جام فجر ایران 2025 » خوشحالم که شاهد حضور 196 ورزشکار (112 بازیکن خارجی و 84 بازیکن ایرانی- 16نفر سرپرست و مربی خارجی و 14 سرپرست و مربی ایرانی) توانا و موفق از 15 کشور هند، چین تایپه، تایلند، عراق، سوئیس، اوگاندا، افغانستان، بلغارستان، کانادا، امارات متحده عربی، مالزی، آذربایجان، قزاقستان، ترکیه و ایران هستیم.

به میهمانان عزیزمان از سایر کشورها خوش‌آمد می‌گویم و امیدوارم در مدت حضور در ایران روزهای خوبی را در پیش‌رو داشته باشند و با شادی، سلامتی و موفقیت به کشورهایشان بازگردند.

همینطور به تمامی ورزشکاران خوب و حرفه‌‌ای، کادر فنی، مربیان و دست‌اندرکاران ورزش بویژه رشته زیبای بدمینتون، در هر کجای جهان که سکونت دارند،از سمنان، پایتخت جاده ابریشم، اعلام می‌کنم، ورزش بهترین راه رسیدن به تمامی کلید واژه‌های خوشبختی فردی و اجتماعی است. سلامتی جسم و روح، موفقیت، نشاط، امید به آینده، کاهش آسیب‌های اجتماعی، توسعه پایدار، صلح و دوستی و جهانی عاری از بیماری‌های غیرواگیر و کم تحرکی، افسردگی و بسیاری از مشکلات است.

در آستانه‌ی فرارسیدن چهل و هفتمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و جشن بزرگ انقلاب که نماد اتحاد، یکپارچگی، همبستگی و وحدت ملت بزرگ ایران است، برای شما فرزندان عزیزم آرزو می‌کنم، بدرخشید، تلاش کنید، پیروز باشید و دنیایی بسازید برای همه مردم جهان.

در پایان از فدراسیون‌های آسیایی و جهانی بدمینتون که حامی فدراسیون بدمینتون جمهوری اسلامی ایران در برگزاری سی و سه دوره‌ی این رویداد بین‌المللی ارزشمند و صاحب رنک جهانی بوده‌اند، قدردانی می‌کنم و از جامعه ارجمند بدمینتون، همینطور همکاران عزیزمان در استان سمنان و تمامی متولیان و همراهان در دستگاه‌های اجرایی که در این مسیر همراهی کرده‌ا‌ند، سپاسگزارم. امیدوارم همچون همیشه، نام نامی ایران در ورزش، قهرمانی، مهمان نوازی و صلح و توسعه، در جهان بلندآوازه باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه