logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بررسی بودجه ۳ شرکت‌ فعال در حوزه نفت و پتروشیمی در دیوان محاسبات کشور

بررسی بودجه ۳ شرکت‌ فعال در حوزه نفت و پتروشیمی در دیوان محاسبات کشور
جلسه بررسی بودجه شرکت‌های دولتی، این بار در دیوان محاسبات کشور به ۳ شرکت فعال و تاثیرگذار در بخش نفت و پتروشیمی اختصاص یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، در این جلسات به صورت جداگانه با حضور دادستان دیوان محاسبات کشور، معاونان و حسابرسان این نهاد نظارتی در حضور مسئولانی از سازمان برنامه و بودجه و همچنین وزارت امور اقتصاد و دارایی، بودجه سال ۱۴۰۴ سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و همچنین شرکت ملی حفاری ایران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

در این نشست، دادستان دیوان محاسبات اظهار داشت: با تدبیر رئیس کل محترم دیوان محاسبات و در پی آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی مبنی بر بررسی بودجه شرکت های دولتی توسط این نهاد نظارتی، موضوع از چند ماه گذشته در برنامه قرار گرفت و به صورت هفتگی و منظم شاهد برگزاری نشست های تخصصی با محوریت بررسی بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۴ شرکت های دولتی و مقایسه آن با بودجه امسال بودیم.

داود محمدی افزود: بدون شک برگزاری این جلسه ها، دستاوردهای مثبتی در گره گشایی از مشکلات شرکت ها  و شفاف سازی به همراه دارد.

دادستان دیوان محاسبات کشور به اهتمام جدی این نهاد نظارتی در ایجاد انضباط مالی و واقعی سازی بودجه اشاره کرد و گفت: در جلسات بررسی بودجه کم کاری ها و انحرافات احتمالی که ممکن است توسط شرکت ها اتفاق افتاده باشد نیز تذکر داده شده و بر پیگیری و رفع آن تاکید می شود.

بر اساس این گزارش، در نشست بررسی بودجه سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و شرکت ملی حفاری ایران مسئولان مربوطه به ارائه گزارشی از بودجه پیشنهادی و چالش های موجود در بخش پتروشیمی و نفت پرداختند.

ارائه گزارش از آخرین دستاوردها و تولیدات صنعت پتروشیمی، توسعه میادین نفتی، برنامه ریزی برای کاهش استفاده از مشعل های سوزان در پالایشگاه ها از موضوعاتی بود که مورد بحث قرار گرفت.

همچنین با توجه به قرار گرفتن این شرکت ها در استان خوزستان، کعب عمیر مدیر کل دیوان محاسبات این استان نیز به ارائه گزارشی از آخرین حسابرسی های صورت گرفته از سازمان منطقه ویژه استان خوزستان، شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و همچنین شرکت ملی حفاری ایران پرداخته و خواستار کمک به رفع مشکلات موجود در این شرکت های تاثیرگذار در عرصه نفت و پتروشیمی از جمله نصب دکل های جدید نفتی شد.

توجه به شفاف سازی و جلوگیری از بی‌انضباطی مالی و پاسداشت بیت المال و نظارت مستمر بر جریان امور مالی نیز از دیگر موضوعاتی بود که در این سه جلسه مسئولان دیوان محاسبات بر آن تاکید کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه