اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

رئیس‌جمهور پیشین آلمان درگذشت

رئیس‌جمهور پیشین آلمان درگذشت
رئیس‌جمهور پیشین آلمان که از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۰ به‌عنوان رئیس‌جمهور این کشور خدمت کرده بود، در ۸۱ سالگی پس از یک بیماری کوتاه درگذشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «هورست کوهلر» رئیس‌جمهور پیشین آلمان که از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۰ رئیس دولت آلمان و از حامیان قاطع آفریقا بود، روز شنبه در ۸۱ سالگی پس از یک بیماری کوتاه درگذشت.

«فرانک والتر اشتاین مایر» رئیس جمهور کنونی آلمان در نامه‌ای به بیوه کوهلر گفت: «با مرگ هورست کوهلر، ما یک فرد بسیار محترم و بسیار محبوب را از دست دادیم که به دستاوردهای بزرگی برای کشور ما و در جهان دست یافت.»

«اولاف شولتس» صدراعظم آلمان نیز از کوهلر به عنوان «سیاستمداری متعهد که در طول زندگی خود برای جهانی عادلانه تر تلاش کرد» تقدیر کرد.

خبرگزاری فرانسه نوشته کوهلر در بامداد شنبه، در برلین در کنار خانواده‌اش درگذشت.

کوهلر در سال ۱۹۴۳ در لهستان تحت اشغال آلمان متولد و عمده سال‌های ابتدایی زندگی خود را پیش از آنکه در شهر «لودویگسبورگ» آلمان ساکن شود، همراه با خانواده خود در اردوگاه‌های آوارگان گذراند.

او در رشته‌ اقتصاد تحصیل و به عضویت حزب «دموکرات مسیحی» درآمده بود، به سمت معاون وزیر دارایی در دولت هلموت کهل صدراعظم سابق آلمان رسید و نقشی کلیدی در جایگزینی مارک آلمان غربی به‌جای واحد پول آلمان شرقی پس از فروپاشی حکومت کمونیستی در سال ۱۹۹۰ و در روند اتحاد دو آلمان، ایفا کرد.

رئیس جمهور اسبق آلمان، در سال ۲۰۰۰ مدیر اجرایی صندوق بین‌المللی پول (IMF) شد و تا سال ۲۰۰۴ و پیش از نامزدی برای ریاست‌جمهوری آلمان، در این سمت باقی ماند. کوهلر همچنین نقش های‌دیگری در خدمات ملکی و بانکداری داشت.

او پس از مطرح شدن توسط «آنگلا مرکل» رهبر مخالفان وقت، که بعداً صدراعظم شد، رئیس دولت آلمان شد. رئیس‌جمهور در آلمان، یک نقش تشریفاتی است.

او در سال ۲۰۰۹ برای دومین دوره ریاست جمهوری خود انتخاب شد. اما در ماه می سال بعد، پس از بیان اظهاراتی در مصاحبه‌ای که به گفته منتقدان از ایده اعزام هیئت های نظامی آلمان به خارج از کشور برای ایمن‌سازی مسیرهای تجاری حمایت می کرد، استعفا داد.

کوهلر در سخنرانی‌های خود مکررا بر اهمیت اعتقاد به قدرت آلمان و انرژی و خلاقیت مردم آن تأکید می کرد.

او آلمان را به عنوان «سرزمین ایده‌ها» معرفی کرد که آینده خود را شکل می‌دهد و به عنوان یک نیروی خیر در جهان عمل می‌کند.

در سیاست خارجی، کوهلر تمرکز زیادی بر آفریقا داشت و بارها از این قاره بازدید کرد.

به گفته مقامات آلمانی، برای او تعامل با آفریقا نه تنها عاقلانه و آینده نگر به نظر می رسید، بلکه از نظر اخلاقی نیز ضروری بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه