اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ایران در حسرت سکوهای برتر مسابقات در سمنان؛

بدمينتون چلنج فجرکاپ| پایان رقابتها با قهرمانی دوگانه هندی ها/ قهرمانی ترکیه و بلغار در بخش دختران

بدمينتون چلنج فجرکاپ| پایان رقابتها با قهرمانی دوگانه هندی ها/ قهرمانی ترکیه و بلغار در بخش دختران
رقابتهای بدمينتون چلنج فجرکاپ در سمنان برتری قاطع بدمينتون بازان هندی در بخش مردان به پایان رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سی و سومین دوره رقابت های بین المللی بدمینتون چلنج فجر که از نهم بهمن ماه در سالن ۶۰۰۰ نفری غدیر سمنان آغاز شده بود امروز با برگزاری رقابت‌های فینال و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.

دیدار نهایی سی و سومین دوره از رقابت‌های بین المللی بدمینتون چلنج فجر در بخش انفرادی عصر امروز بین ۲ بدمینتون باز هندی به نام های کاتام و مانراج برگزار شد که در پایان این مانراج بود که هموطن خودش را در دو گیم متوالی و با نتایج مشابه ۲۱ بر ۱۶ شکست داد و به مقام اول رسید. کاتام از هند دوم شد و کوپت سید هانت و تاندون هر دو از هند مشتركا در جای سوم ایستادند.

در فینال رقابت‌های دونفره بدمینتون پسران نیز آرجان و پانجالا از هند در یک فینال دیدنی آتاپان دو و آتاپان دهرنی از امارات را بردند و قهرمان شدند. علی حیاتی و فرزین خانجانی از ایران و ادرسکی از جمهوری آذربایجان و ازمی از سوئیس هم مشترکاً سوم شدند.

قهرمانی ترک ها و بلغارها در بخش دختران

رقابت‌های بین‌المللی بدمینتون چلنج فجر دختران، با انجام فینال رقابت‌های بخش انفرادی در سالن ۶۰۰۰ نفره غدیر سمنان دنبال شد که طی آن آرین نسلیهان از ترکیه موفق شد تا ازهرا گيشا فاطیما از آذربایجان را شکست داده و به مقام قهرمانی برسد. در این رقابت‌ها بدمینتون باز  آذربایجان دوم شد و ايرشرما و آليشان پال هر دو از كشور هند به عنوان مشترک سوم رسیدند.

در رقابت‌های بخش دونفره، زوج استوا استفاني و استوا گابریلا از بلغارستان در یک بازی سخت اركتين بنگيسيو و اينكي نازليگان از تركيه را برد و قهرمان شد. در اين رقابت ها شروتی ميشرا و پيريا كنجنگبام و وايشناوي خادككار و آليشان خان همگي از هند، مشترکا به مقام سوم رسیدند.

رقابت‌های بین‌المللی بدمینتون چلنج فجر دختران که از نهم بهمن ماه در سالن غدیر سمنان آغاز شده بود امروز با مشخص شدن نفرات برتر به پایان رسید.

بدین ترتیب رقابتهای بدمینتون فجرکاپ در حالی به گایان رسید که هیچکدام از بدمینتون بازان ایران موفق به حضور در فینال نشدند تا بدمینتون کشورمان همانند سال گذشته در خانه از رسیدن به سکوهای برتر مسابقات باز بماند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه