logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

فاطمه مهاجرانی: از بازگشت برخی هنرمندان به فضای هنری خوشنودیم

فاطمه مهاجرانی: از بازگشت برخی هنرمندان به فضای هنری خوشنودیم
سخنگوی دولت در حاشیه تولد هنرمندان بهمن ماهی نکاتی را درباره جشنواره‌های فجر عنوان و از بازگشت تعدادی از هنرمندان به فضای کار هنری ابراز خوشنودی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه مهاجرانی در گفتگو با خبرنگاران حاضر در برنامه با تبریک اعیاد شعبانیه و ایام دهه فجر، از برگزارکنندگان جشنواره‌های فجر قدردانی کرد و افزود: خدا قوت می‌گویم به همه کسانی که در این ایام در جشنواره‌ها زحمت می‌کشند؛ اعم از نمایش، موسیقی، فیلم و سایر فعالیت‌هایی که در چند سال اخیر خدا را شکر افزایش یافته است.

او اضافه کرد: هنرمندان به عنوان یکی از بازیگران عرصه فرهنگ، نقش مهمی در کشور دارند و به همین جهت در برنامه‌های دولت نیز حمایت از هنرمندان وجود دارد. امیدوار هستیم که شاهد بهبود وضعیت آنان هم‌ به لحاظ کاری و هم سایر گشایش‌هایی که انتظار داریم، باشیم.

او در ارزیابی جشنواره‌های فجر توضیح داد: در جشنواره‌ها یکی دو کار دیدم و خوب بودند؛ البته واقعیت این است که برای من، که جشنواره‌های دهه ۶۰ را دیده‌ام و آن شور و هیجان را تجربه کرده‌ام، طبیعی است که احساس کنم فاصله وجود دارد. همه کسانی که آن روزگار را دیده‌اند، به‌خصوص دهه ۶۰ و ۷۰، همین احساس را دارند. دهه ۷۰ واقعاً پرشکوه و پرشور بود و با آن زمان تفاوت دارد، ولی همین که هنرمندان در عرصه جامعه حضور دارند، نشان می‌دهد اوضاع خوب است.

سخنگوی دولت با ابراز خوشنودی از حضور دوباره تعدادی از هنرمندان به فضای هنری ادامه داد: این برگشت هم خیلی مهم است.

مهاجرانی در بخش دیگری از این گفتگو در پاسخ به اینکه هنرمندان تئاتر همیشه احساس می‌کنند که در مقایسه با سینما، مهجور واقع شده‌اند و به اندازه‌ای که شایستگی دارند، مورد توجه قرار نمی‌گیرند، آیا می‌توانیم امیدوار باشیم که تئاتر هم در سطوح بالاتری از وزارت ارشاد مورد توجه قرار بگیرد؟ توضیح داد: واقعیت این است که نمایش یا تئاتر، یکی از هنرهایی است که در همه دنیا به نوعی مخاطب خاص دارد. جنس تئاتر با سینما مقداری متفاوت است. بنابراین طبیعی است که لزوماً همه کسانی که به سینما می‌روند، تئاتر نمی‌بینند. این تفاوت به خاطر ذات این هنر است و می‌شود گفت قشر خاص‌تری را هدف قرار می‌دهد. اما با توجه به جهت‌گیری بسیار مناسبی که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دارد و مشخصاً معاون هنری، امیدوارم اتفاقات بسیار خوبی در جامعه هنری به‌خصوص در تئاتر رخ بدهد و شاهد درخشش بیشتری نسبت به گذشته در این هنر باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه