اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

تیرانداز ملی‌پوش دامغانی:

آرزویم دستیابی به قهرمانی المپیک است

آرزویم دستیابی به قهرمانی المپیک است
تیرانداز ملی‌پوش دامغانی گفت: آرزویم دستیابی به قهرمانی در المپیک و به اهتزار درآوردن پرچم کشورم است

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از «مرآت» در خصوص فعالیتش در رشته ورزشی تیراندازی گفت: از سال ۸۲ با عشق و علاقه وارد دنیای تیراندازی شدم، این رشته ورزشی از همان ابتدا برایم جذاب بود و تمام تلاشم را کردم تا در آن پیشرفت کنم.

وی  به نخستین تجربه‌های ملی خود اشاره کرد و افزود: در سال ۸۶ به تیم ملی دعوت شدم که این اتفاق برایم بسیار خوشحال‌کننده و انگیزه‌بخش بود.

تیرانداز ملی‌پوش و پرافتخار دامغانی همچنین تصریح کرد: حضور در تیم ملی، فرصتی بود تا در کنار بهترین‌های کشور، تجربه‌های گران‌بهایی کسب کنم و سطح فنی خود را ارتقا دهم.

یحیی با اشاره به اینکه درخشش خود در عرصه‌های بین‌المللی را از سال ۸۸ آغاز کرده  و توانسته است مدال‌های رنگارنگی را برای کشور به ارمغان بیاورد، بیان کرد: در سال ۸۸ در بازی‌های آسیایی دوحه قطر شرکت کردم و موفق به کسب مدال نقره شدم که این مدال، نخستین مدال بین‌المللی من بود و برایم بسیار ارزشمند است. 

این تیرانداز ملی‌پوش در ادامه عنوان کرد: در سال ۸۹ نیز در بازی‌های غرب آسیا که در تهران برگزار شد، دو مدال طلا در بخش‌های انفرادی و تیمی کسب کردم که این افتخارات، حاصل تلاش‌های شبانه‌روزی و حمایت‌های خانواده و مربیانم بود.

وی با قدردانی از حمایت‌های هیأت تیراندازی شهرستان دامغان، تصریح کرد: هیأت تیراندازی دامغان نقش بسیار مهمی در موفقیت‌های من داشته است و این هیأت همواره از ورزشکاران حمایت کرده و تجهیزات را در اختیار آنان قرار می‌دهد. این حمایت‌ها باعث شده تا ورزشکاران دامغانی بتوانند با انگیزه و آمادگی بیشتری در مسابقات شرکت کنند.

یحیی در ادامه با اشاره به نقش مهم ورزش در سلامت جسم و روح جوانان، افزود: جوانان اگر طعم شیرین ورزش، شادابی و سرحالی را بچشند، همیشه به دنبال ورزش خواهند بود و بازخوردی که از مردم می‌گیرند، حس بسیار خوبی به آن‌ها می‌دهد. 

این ورزشکار دامغانی با بیان آرزوی ورزشی خود، ابراز امیدواری کرد که بتواند در المپیک نیز به افتخارآفرینی بپردازد. 

وی افزود: آرزوی ورزشی من قهرمانی در المپیک است و تمام تلاشم را خواهم کرد تا به این هدف دست یابم و امیدوارم با تلاش و پشتکار بیشتر، بتوانم باز هم برای کشورم افتخارآفرینی کنم و نام دامغان را در عرصه ورزش پرآوازه کنم.

یحیی همچنین از تمامی مسئولان و دست‌اندرکاران ورزش استان خواست تا با حمایت بیشتر از ورزشکاران، زمینه را برای موفقیت‌های بیشتر آنان در عرصه‌های بین‌المللی فراهم کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه