اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در دیدار با علی اسداف؛

عارف: مانع از آسیب به استحکام روابط و دوستی ایران و آذربایجان می‌شویم

عارف: مانع از آسیب به استحکام روابط و دوستی ایران و آذربایجان می‌شویم
معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار نخست وزیر آذربایجان گفت: راهبرد دولت ایران گسترش روابط در زمینه‌های مختلف با کشورهای همسایه است. اجازه نخواهیم داد که به استحکام و دوستی دو کشور خللی وارد شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار نخست وزیر آذربایجان با اشاره به سابقه تاریخی دوستی و برادری دو کشور گفت: ‌آذربایجان، جایگاه ویژه‌ای در سیاست خارجی ما دارد اما فقط داشتن مرز فیزیکی مشترک نیست که ما را به هم نزدیک کرده است بلکه این کشور همسایه‌ای است که از لحاظ تاریخی و فرهنگی ارتباط خوبی با ایران دارد.

در این دیدار که در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد برگزار شد، عارف بعد از خوشامدگویی به "علی اسدوف" و هیئت همراه که برای شرکت در سومین همایش اقتصادی خزر به تهران سفر کرده‌اند، گفت: این سفر، نه تنها زمینه همکاری‌های بیشتر کشورهای حاشیه دریای خزر را فراهم می‌کند بلکه به گسترش روابط دوجانبه نیز کمک شایانی خواهد کرد.

عارف با تاکید بر گسترش روابط دوستانه دو دولت و ملت ایران و آذربایجان گفت: راهبرد دولت ایران گسترش روابط در زمینه‌های مختلف با کشورهای همسایه است.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه با بیان اینکه‌‌ تلاش‌های ایران برای گسترش مناسبات و توسعه روابط در زمینه‌های مختلف با دولت آذربایجان از زمان ریاست جمهوری دکتر پزشکیان‌ با شتاب و جدیت بیشتری دنبال می‌شود، گفت: اجازه نخواهیم داد که به استحکام و دوستی دو کشور خللی وارد شود.

عارف با اشاره به اینکه اقتصاد دو کشور می‌تواند مکمل هم باشند بر ضرورت تهیه برنامه راهبردی جامع دو کشور توسط روسای کمیسیون مشترک و ارتقاء سطح مبادلات تجاری و اقتصادی دو کشور تاکید کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی دو کشور برای گسترش همکاری‌های اقتصادی تاکید کرد‌.

در این دیدار، "علی اسدوف"، نخست وزیر آذربایجان، نیز با تقدیر از مهمان‌نوازی دولت ایران گفت: ما مصمم به گسترش روابط دو کشور هستیم و معتقدیم که ظرفیت‌های عظیمی برای ارتباط آذربایجان و ایران وجود دارد که می‌تواند علاوه بر تامین نیازهای مردم دو کشور ارتباط و علایق دو ملت را توسعه بخشد.

علی اسدوف همچنین در این دیدار از معاون اول رئیس‌جمهور برای سفر به کشور آذربایجان دعوت کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه