اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پس از پیروزی مقابل قزاقستان؛

مانولوپولوس: ۱۷ ساعت در مسیر بودیم/ کاظمی: در دفاع فوق‌العاده بودیم

مانولوپولوس: ۱۷ ساعت در مسیر بودیم/ کاظمی: در دفاع فوق‌العاده بودیم
سرمربی یونانی و ستاره تیم ملی بسکتبال کشورمان درباره پیروزی مقابل تیم قزاقستان صحبت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ سوتیریس مانولوپولوس سرمربی تیم ملی بسکتبال مردان ایران، پس از پیروزی شاگردانش مقابل قزاقستان گفت: از همه بازیکنانم تشکر می‌کنم، حتی بازیکنانی که در کنار ما نیستند. می‌خواهم از اعضای کادر فنی هم تشکر کنم. از پزشکان، فیزیوتراپ‌ها، آنالیزورها و حتی تدارکات تیم هم ممنونم. آن‌ها بخش مهمی از تیم هستند و من از آن‌ها ساپسگزارم.

او ادامه داد: از جواد داوری رئیس فدراسیون بسکتبال ایران هم بابت اینکه به من فرصت داد تا هدایت این تیم با تاریخچه غنی را به عهده داشته باشم ممنونم.

سرمربی یونانی تیم ملی بسکتبال ایران با اشاره به جوانگرایی صورت گرفته در تیم ملی، توضیح داد: ما از ابتدای راهی که با هم آغاز کردیم، شروع به استفاده بیشتر از بازیکنان جوان‌تر کردیم. من خوشحال هستم که بازیکنان جوان واکنش خوبی به این موضوع نشان دادند.

او تاکید کرد: فکر می‌کنم در این بازی تلاش و کار خوب ما در دفاع کاملاً مشهود بود. در حمله به اندازه کافی خوب نبودیم اما در دفاع عملکرد خوبی داشتیم. ما به خوبی تیم قزاقستان را آنالیز کرده بودیم و با توانایی‌های بازیکنان این تیم آشنا بودیم.

سوتیریس با اشاره به سختی سفر به قزاقستان اظهار کرد: پس از بازی مقابل هند سفری طولانی داشتیم و ۱۶ تا ۱۷ ساعت در مسیر بودیم. بازیکن‌ها برای یک یا دو روز خواب مناسب نداشتند اما با این وجود تمرکز خود را به خوبی حفظ کردند و واکنش خوبی به این بازی داشتند. مهم‌ترین موضوع این بود که آن‌ها اراده کاملی برای انجام یک بازی خوب داشتند. به عنوان یک مربی، من به این موضوع افتخار می‌کنم.

ارسلان کاظمی کاپیتان تیم ملی بسکتبال مردان ایران پر نشست خبری بعد از بازی مقابل قزاقستان گفت: ۱۴ یا ۱۵ سال بود که در قزاقستان بازی نکرده بودم، اما من با بازیکنان این تیم آشنا هستم و می‌دانستم در آخرین حضور خودمان در این کشور شکست خورده بودیم. تلاش کردیم قبل از ورود به زمین بازیکنان را به صورت کامل آماده کنیم و به آن‌ها یادآوری کنیم در بازی قبل چه اتفاقاتی رقم خورد.

او ادامه داد: در بازی قبلی ما شروع بدی داشتیم و بعد از اینکه ۱۰ امتیاز از حریف عقب افتادیم، دیگر نتوانستیم به بازی برگردیم. همانطور که مربی گفت امروز شروع خوبی در بازی داشتیم. ما بازیکنان جوان و با استعداد زیادی داریم و من از این بابت خوشحال هستم.

کاپیتان تیم ملی بسکتبال ایران تاکید کرد: مربی تلاش می‌کند تا به بازیکنان جوان تیم ما یاد بدهد در حمله هم عملکرد خوبی داشته باشند. اما این دفاع است که باعث می‌شود شما برنده بازی‌ها و جام‌ها شوید. به همین خاطر مربی تلاش می‌کند تا آن‌ها عملکرد دفاعی بهتری هم داشته باشند.

او ادامه داد: فکر می‌کنم مقابل هند و قزاقستان عملکرد دفاعی فوق‌العاده‌ای داشتیم. ما بازیکنان با استعداد باورنکردنی داریم. من اینجا هستم تا به آن‌ها نشان بدهم آن‌ها تا چه سطحی توانایی پیشرفت دارند. پیروزی مقابل هند و قزاقستان نباید برای آن‌ها کافی باشد و امیدوارم ایران به سطح چند سال قبل خود بازگردد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه