اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امیر سرلشکر موسوی:

هر بمب دشمن، بنزینی بر آتش خشم مقدس حق‌طلبان و نابودی صهیونیسم است

هر بمب دشمن، بنزینی بر آتش خشم مقدس حق‌طلبان و نابودی صهیونیسم است
فرمانده کل ارتش گفت: هر بمبی که دشمنان بر سر مردم بی‌دفاع فرو می‌ریزند، بنزینی است که آتش خشم مقدس حق‌طلبان را شعله‌ورتر می‌کند و جرثومه‌ی پلید صهیونیسم را به نابودی نزدیک‌تر می‌سازد.

به گزارش خبرنگار. سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، در مراسم فارغ‌التحصیلی دوره‌ی ۳۴ دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری مدیریت دفاعی، با تقدیر از فرماندهان و استادان پیشکسوت حاضر در مراسم، به ویژه امیر سرتیپ یاسینی، که مدیریت ممتازی در دوران تحصیل خود در این دانشگاه داشتند، اظهار داشت: این مراسم نمادی از عزت، عظمت و ادامه‌ی حرکت مجاهدانه‌ی مقاومت است.

فرمانده کل ارتش با اشاره به شهادت سرداران مقاومت، شهید سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین، تأکید کرد: شهادت این بزرگواران و تشییع باشکوه آنان، نه تنها نماد عزت و سربلندی مقاومت بود، بلکه ضربه‌ی دیگری بر پوچی توهمات دشمنان صهیونیست و حامیان آنها به سرکردگی آمریکا است.

وی افزود: هر بمبی که دشمنان بر سر مردم بی‌دفاع فرو می‌ریزند، بنزینی است که آتش خشم مقدس حق‌طلبان را شعله‌ورتر می‌کند و جرثومه‌ی پلید صهیونیسم را به نابودی نزدیک‌تر می‌سازد.

امیر موسوی با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان، از درگاه خداوند متعال خواست تا به همه‌ی حاضران توفیق بهره‌برداری از مواهب این ماه پربرکت را عطا کند. وی سپس به حضار، شامل خانواده‌های شهدا، استادان، پیشکسوتان، مهمانان خارجی و خانواده‌های دانش‌آموختگان، خیر مقدم گفت و از تلاش‌های خالصانه و مجاهدانه‌ی استادان، کارکنان و مسئولان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش تقدیر کرد.

وس با تبریک به دانش‌آموختگان برای پایان این مقطع مهم از زندگی نظامی و ورود به مرحله‌ی جدید، اظهار داشت: شما با پایان این دوره‌ی ۱۸ ماهه، با آمادگی‌های روحی و فیزیکی بیشتر و شور و هیجان مضاعف، وارد واحدهای خود خواهید شد. وی تأکید کرد: تهدیدات اخیر دشمنان، فرصتی برای ارتش جمهوری اسلامی ایران بوده تا از نظر کمی و کیفی خود را تقویت کرده و برای انجام موفق‌تر مأموریت‌ها آماده‌تر شود.

امیر موسوی با اشاره به سخنان اخیر فرماندهی معظم کل قوا در روز ۱۹ بهمن، خطاب به دشمنان، گفت: اگر ما را تهدید کنند، ما نیز آنها را تهدید خواهیم کرد و اگر تهدید را عملی کنند، ما نیز تهدید را عملی خواهیم کرد. امروز مهم‌ترین وظیفه‌ی ما آمادگی کامل برای اجرای این فرمان و عملی کردن تهدیدات در صورت تعرض به امنیت کشور است.

فرمانده کل ارتش در پایان، دانش‌آموختگان را سرمایه‌های بزرگ و ارکان اصلی موفقیت‌های ارتش و نیروهای مسلح دانست و از آنان خواست تا با نیت الهی، در مسئولیت‌های جدید خود، همواره آمادگی‌های خود را حفظ و ارتقا دهند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه