اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کاهش حوادث چهارشنبه‌سوری با پیوستن به پویش «زندگی زیباست، آن را نسوزانیم»

کاهش حوادث چهارشنبه‌سوری با پیوستن به پویش «زندگی زیباست، آن را نسوزانیم»
مدیرکل روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر با اشاره به پویش «زندگی زیباست، آن رانسوزانیم»، گفت: هلال‌احمر تلاش دارد با آموزش و فرهنگ‌سازی در میان مردم بخصوص کودکان و جوانان به کاهش آسیب‌ها و حوادث در چهارشنبه سوری کمک کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید اشکان موسوی اظهار کرد: هلال‌احمر به عنوان دبیر کارگروه تخصصی امور آموزش مدیریت‌بحران، با همکاری آتش‌نشانی، اورژانس، دفتر ارتقای سلامت وزارت بهداشت، صدا و سیما، رادیو سلامت، انجمن‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد مانند انجمن ققنوس، جامعه امداد ایرانیان، شوراهای شهر و روستا، در سالیان اخیر اقدام به راه‌اندازی پویش‌هایی با هدف کاهش خطرات ناشی از چهارشنبه سوری کرده است.

وی ادامه داد: گروه هدف این پویش آموزشی، در مرحله نخست اعزام مربیان به مدارس و آشنایی جوانان و نوجوانان با مخاطرات ناشی از مواد محترقه بوده است.

آگاهی بخشی و توقیت تعامل دوجانبه برای کاهش مخاطرات

موسوی با اشاره به ایجاد یک دوره مجازی در وب سایت learn.rcs.ir و تشویق عموم مردم برای شرکت در این دوره‌ها، گفت: در کنار برگزاری دوره‌های آموزشی، تولید محتواهای اینفوگرافیک، موشن‌گرافی و انتشار آن در فضاهای مجازی موجب تقویت این تعامل دوجانبه شده است.

 

کاهش مخاطرات حوادث چهارشنبه‌سوری با پیوستن به پویش «زندگی زیباست، آن رانسوزانیم»

 

مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال‌احمر با اشاره به پویش چهارشنبه آخر امسال با عنوان «زندگی زیباست، آن رانسوزانیم»، اضافه کرد: امسال هم با بهره‌مندی از همه ظرفیت‌های رسانه‌ای در حوزه آگاهی‌بخشی عمومی و با درس‌آموخته‌های سال‌های گذشته به میدان آمده‌ایم.

خانواده‌ها در تهیه وسایل آتش بازی بی‌خطر همراهی کنند

وی ضمن اشاره به نقش محوری خانواده‌ها در حساسیت سازی‌ نسبت به این دیرینه ایرانی و برپا داشتن آن با توجه به موارد و نکات ایمنی، گفت: پدر و مادرها مثل همیشه نقطه‌عطف فرهنگ‌سازی در خانواده هستند، تقاضای ما این است تأکید موارد به فرزندان، در جهت گسترش مفاهیم مرتبط با آموزش‌ها در این حوزه، همچون سال‌های گذشته در کنار هلال‌احمر باشند تا شاهد کاهش تلفات ناشی از آیین چهارشنبه آخر سال باشیم.

 

کاهش مخاطرات حوادث چهارشنبه‌سوری با پیوستن به پویش «زندگی زیباست، آن رانسوزانیم»

 

در فضاهای محدود و بسته آتش به‌پا نکنید

مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال‌احمر اظهار کرد: خانواده‌ها در شادی فرزندان دلبند خود مشارکت کنند و با آنها را در تهیه وسایل آتش‌بازی بی‌خطر و مفرح، همراهی داشته باشند. کبریت و مواد آتش‌زا را از دسترس کودکان، دور نگه دارند و در خاموش کردن حریق‌های ناشی از وسایل الکتریکی و کابل‌های برق، از آب برای اطفای حریق استفاده نکنند همچنین به یاد داشته باشند که استفاده از مواد آتش‌بازی هرگز به طور کامل ایمن نیست، حتی در صورتی که کاملا مراقبت صورت گیرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه