اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سیمایی‌صراف:

راه حل‌های پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی برای حل مسائل، کاربردی نیست

راه حل‌های پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی برای حل مسائل، کاربردی نیست
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه مدیران دستگاه‌ها برای حل مساله خود کمتر به سراغ پژوهش‌های موسسه‌های تحقیقاتی می‌روند، گفت: باید راهکاری یافت تا ببینیم مدیران ما چگونه از پژوهش‌های تولید شده می‌توانند استفاده کاربردی داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر حسین سیمایی در نشست هم‌اندیشی با صاحب نظران آموزش عالی کشور و حوزه علوم انسانی که در پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی صورت گرفت، با تاکید بر ضرورت گفتگو با اساتید حوزه آموزش عالی گفت: من می خواهم در این جلسه به دو محور بپردازیم. اول رابطه میان دانشگاه و جامعه که امروزه نیز اهمیت پیدا کرده است. مردم به موازات افزایش سواد عمومی درباره موضوعاتی که مالیات برای آنها پرداخت می‌شود مطالبه‌گری می‌کنند. به همین جهت برای آنها سوال است که هزینه‌هایی که برای آموزش عالی صرف می‌شود در چه حوزه‌هایی کارساز هستند. سوال من این است که دانشگاه و جامعه چگونه با یکدیگر مرتبط می شوند؟

وی به محور دوم اشاره کرد و گفت: بسیاری از دستگاه‌ها دارای مراکز تحقیقاتی و پژوهشگاه هستند که با هدف کمک و ارائه خدمت به دستگاه تاسیس شدند اما خیلی محدود از پژوهش های مراکز تحقیقاتی تبدیل به سیاست و قانون می‌شود. این در حالی است که مدیر همان دستگاه برای حل مساله نیز کمتر به سراغ پژوهش‌های همان موسسه می‌رود.

دکتر سیمایی صراف با بیان اینکه مدیران دستگاه‌ها برای حل مساله خود کمتر به سراغ پژوهش‌های موسسه‌های تحقیقاتی می‌روند، افزود: البته باید در نظر داشت بیشتر راه حل‌های پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی برای حل مشکل کاربردی نیست و این مراکز راهکارهای آکادمیک برای حل مسائل ارائه می دهند و نمی‌توان ارتباط میان پژوهش‌های تولید شده برای تصمیم گیری‌های اجرایی ایجاد کرد. به همین جهت باید راهکاری یافت تا ببینیم مدیران ما چگونه از پژوهش‌های تولید شده می‌توانند استفاده کاربردی داشته باشند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه