اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

زمان قطعی واریز سود سهام عدالت فعلا مشخص نیست

زمان قطعی واریز سود سهام عدالت فعلا مشخص نیست
دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت جزئیات پرداخت سود سهام مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد و گفت: فعلا نمی توان زمان قطعی را برای واریز سود سهام عدالت برای عملکرد سال ۱۴۰۲ اعلام کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی حاجیوند با بیان این که  فعلا نمی توان زمان قطعی را برای واریز سود سهام عدالت برای عملکرد سال 1402 اعلام کرد اظهار کرد: مشمولان برای دریافت سود تنها از طریق شماره شبای ثبت‌شده در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام)، Sejam.ir اقدام کنند.

وی افزود: شرکت‌هایی که بخشی از سهام آن‌‌ها در قالب سهام عدالت قرار دارد، پس از برگزاری مجمع، در صورتی که سودی را تقسیم کنند، طبق برنامه‌ریزی، این سود به حساب سهامداران عدالت واریز می‌شود.

دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت تأکید کرد: 49 میلیون ایرانی دارای سهام عدالت هستند و سود آنها باید با تصمیم شورای عالی بورس واریز شود.

حاجیوند افزود: مشمولان سهام عدالت نیازی به مراجعه به سایت‌های غیرمعتبر ندارند و لازم است از کلیک روی لینک‌های ناشناس خودداری کنند. واریز سود تنها به شماره شبای بانکی ثبت‌شده مشمولان در سامانه سجام صورت می‌گیرد.

دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت با اشاره به اینکه سازمان بورس و اوراق بهادار برای متقاضیان هیچ پیامکی در این خصوص ارسال نمی‌کند، ادامه داد: افرادی که طبق روال دریافت کننده سود سهام هستند این سود را دریافت خواهند کرد و هرنوع پیامک در این خصوص جعلی است.

حاجیوند درخصوص عدم دریافت برخی از صاحبان سهام گفت: مواردی همچون شماره شبای نامعتبر، مسدود بودن شبا بانکی که نیاز به پیگیری از بانک دارد یا تغییر نوع حساب فرد به حساب ارزی واریز این مبلغ را امکان‌پذیر نمی‌کند و لازم است که متقاضی این موانع را رفع کند.

وی اعلام کرد: در صورت رفع مشکلات و اصلاح موارد یادشده، سود باقیمانده در مراحل بعد به حساب افرادی که هنوز موفق به دریافت آن نشده‌اند واریز خواهد شد.

دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت افزود: در سال 1404 دولت برنامه‌ای برای ثبت‌نام از متقاضیان جدید سهام عدالت ندارد و در صورت اجرایی شدن این طرح از طریق پیامک به ثبت‌نام کنندگان ارسال خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه