اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

افتتاح پردیس سینمایی ۹ دی هشتگرد

افتتاح پردیس سینمایی ۹ دی هشتگرد
پردیس سینمایی ۹ دی هشتگرد کرج افتتاح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، پردیس سینمایی ۹ دی هشتگرد کرج با ظرفیت ۲ سالن نمایش با حضور جمعی از معاونان سازمان سینمایی و مسئولان شهر هشتگرد افتتاح شد.

در این مراسم قادر آشنا سرپرست توسعه فناوری و مطالعات سینمایی با اشاره به این موضوع که توسعه زیرساخت‌ها و سالن‌سازی از جمله سیاست‌های فرهنگی دولت است، گفت: سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کمک به تسریع روند توسعه سینماها و حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است. با افتتاح این سینما ۴۲۰ صندلی به ظرفیت صندلی سینماهای استان البرز اضافه شد که می‌تواند تجربه استفاده از سینمای مدرن را برای خانواده‌های این منطقه فراهم کند.

حجت الاسلام والمسلمین مختاری امام جمعه ساوجبلاغ نیز افتتاح سینما در این منطقه را رویداد مهم فرهنگی عنوان کرد و افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته، امروز شاهد بازگشایی این سینما هستیم. امیدواریم که افتتاح این سینما تاثیر مثبتی برتعالی فرهنگی مردم منطقه داشته باشد.

در ادامه اسحاق فیروز زارع معاون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری هشتگرد اظهار کرد: با راه‌اندازی پردیس سینمایی ۹ دی هشتگرد، چراغ سینما در این منطقه روشن شد و امید است که این مجموعه بتواند به بستری پویا برای ترویج فرهنگ و هنر تبدیل شود. 

لازم به ذکر است پردیس سینمایی ۹ دی در سه طبقه احداث شده و شامل دو سالن سینما، آمفی تئاتر، سالن کنفرانس و سالن همایش با ظرفیت ۸۰۰ نفر است. این در حالی است که با افتتاح این دوسالن، تعداد سالن‌های نمایش استان البرز به ۲۲ سالن و تعداد صندلی این استان نیز به ۴۱۸۰ عدد رسیده است.

گفتنی است حبیب ایل بیگی مدیرعامل موسسه سینما شهر، محمدرضا فرجی مدیرکل دفتر توسعه فناوری سینمایی و سمعی بصری، جواد صادقلو فرماندار شهرستان ساوجبلاغ، ابراهیم شریفی مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز، پیام رئیسی شهردار هشتگرد، محمدرضا کاشف رئیس شورای اسلامی هشتگرد، اعضای شورای اسلامی هشتگرد، سرهنگ دانشی کهن جانشین ناحیه سپاه ساوجبلاغ نیز در این مراسم حضور داشتند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه