logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مجتمع تخصصی آموزشی کودکان «دانستان» با حمایت ایرانسل افتتاح شد

مجتمع تخصصی آموزشی کودکان «دانستان» با حمایت ایرانسل افتتاح شد
پروژه بازسازی و راه‌اندازی مجتمع تخصصی آموزشی کودکان «دانستان»، با حمایت ایرانسل و همکاری سازمان بهزیستی کشور به بهره‌برداری رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی ایرانسل، مجتمع «دانستان»، برای آموزش و مهارت‌آموزی کودکان کار، توأم با آموزش دیجیتال، با حمایت ایرانسل و همکاری سازمان بهزیستی کشور، اداره‌کل بهزیستی استان تهران و مدارس کودکان کار «صبح رویش»، راه‌اندازی شد تا آینده‌ای روشن‌تر برای کودکان در معرض آسیب‌های اجتماعی رقم خورده و بستر یادگیری برای آنها فراهم شود.

 

 

مراسم افتتاح این مجتمع، صبح امروز چهارشنبه ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۳، با حضور دکتر علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس‌جمهوری، دکتر سیدجواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور، دکتر محمد نصیری مدیرکل بهزیستی استان تهران، مهندس علیرضا رفیعی مدیرعامل ایرانسل، محمدحسن داوودی مدیر صبح رویش و اهالی رسانه، در مجتمع خدمات بهزیستی ولیعصر، واقع در خیابان طیب در منطقه ۱۵ تهران برگزار شد.

 

 

همکاری ایرانسل و بهزیستی با هدف بازسازی، تعمیر، تجهیز و راه‌اندازی مجتمع آموزشی تخصصی کودکان کار «دانستان»، به منظور آموزش به کودکان کار و با رویکرد هم‌سویی با تکنولوژی و استفاده بهینه از آن انجام شده است. تمرکز ایرانسل در این پروژه، بر روی بازسازی ساختمان و راه‌اندازی مرکز آموزش دخترانه و پسرانه در دو شیفت صبح و بعد از ظهر در این مجتمع، با ظرفیت آموزشی برای حدود ۲۵۰ دانش‌آموز است.

 

مدیرعامل ایرانسل در این مراسم طی سخنان، با اشاره به اقدامات مسئولیت اجتماعی ایرانسل در حوزه آموزش، تأکید کرد: رویکرد ما در حوزه پایداری کسب‌و‌کار و مسئولیت‌های اجتماعی ایرانسل، تمرکز قابل توجهی بر حوزه آموزش دارد. معتقدیم اگر کشوری قرار است پیشرفت کند و موفق شود، لازمه آن، دانایی، آموزش و حرفه‌ای شدن است. بنابراین ایرانسل، با این نگاه، بخش عمده‌ای از منابع مسئولیت اجتماعی خود را در حوزه آموزش متمرکز کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه