اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شهریه مدارس غیر دولتی مصوب شد

شهریه مدارس غیر دولتی مصوب شد
رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه شهریه مدارس غیر دولتی ابلاغ شد گفت: آیتم‌های مربوط به شهریه طبق ماده ۱۵ قانون مشخص شده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد محمودزاده روز شنبه در نشست خبری با رسانه‌ها با بیان اینکه امسال توانستیم زودتر از سال‌های گذشته بخش‌نامه شهریه را ابلاغ کنیم، گفت: این اولین بار در تاریخ آموزش و پرورش است که چنین اتفاقی می‌افتد. در سال اولی که من آمدم، ابلاغ شهریه در تیرماه انجام شد. سال بعد، این کار در خردادماه صورت گرفت، سال قبل در اردیبهشت‌ماه و امسال توانستیم آن را در اسفندماه انجام دهیم.

وی افزود: سیاست ما برای شهریه امسال شامل چند موضوع مهم است که از جمله آن افزایش شهریه‌ها که بسیار پایین بوده‌اند؛ نکته دوم، توازن شهریه‌ها برای مدارسی که از ظرفیت‌های مشترک برخوردارند مانند نیروی انسانی و فضا است.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: آیتم‌های مربوط به شهریه طبق ماده ۱۵ قانون مشخص شده‌اند. اما برخی مدارس شهریه‌های بسیار بالا یا پایین دارند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از اهداف ما کنترل شهریه‌های بالا، به ویژه در تهران است، یادآور شد: شفاف‌سازی برای مردم اهمیت دارد، برخی مدارس همه هزینه‌ها از جمله برنامه درسی، لباس، غذا، سرویس‌ها و کلاس‌های آموزشگاهی را یکجا اعلام می‌کنند که باعث ناهماهنگی می‌شود.

محمودزاده افزود: سیاست ما این است که شهریه برنامه درسی جداگانه باشد و سایر هزینه‌ها نیز مشخص شوند.

وی عنوان کرد: در دوره ابتدایی باید دقیقاً مشخص شود چه مقدار از ساعات آموزشی مربوط به برنامه درسی اصلی است و چه مقدار مربوط به فعالیت‌های دیگر مانند یادگیری زبان‌های خارجی است. زبان‌هایی مانند انگلیسی یا ژاپنی جزو وظایف مدرسه نیست مگر اینکه مدرسه مجوز داشته باشد یا با موسسه‌ای همکاری کند.

وی ادامه داد: بخشنامه جدید ما بر اساس ماده ۱۵ قانون مدارس غیر دولتی تنظیم شده است که شامل کیفیت آموزشی، پرورشی، غذا و تجهیزات می‌شود. موسسان مدارس پیشنهادات خود را ارائه خواهند داد و این پیشنهادات توسط کارگروهی منطقه‌ای بررسی خواهد شد.

رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت های مردمی گفت: اگر پیشنهادی تایید شد، به استان ارسال می‌شود تا تایید نهایی صورت گیرد، اگر موسسه‌ای با تصمیمات مخالف بود، حق اعتراض دارد و اعتراض آن توسط کارگروهی تخصصی بررسی خواهد شد.

محمودزاده تاکید کرد: امسال تلاش کردیم تا پیش از شروع ثبت نام رسمی یا پیش ثبت نام مدارس، شهریه‌ها کاملاً مشخص باشند تا خانواده‌ها دچار سردرگمی نشوند.

وی ادامه داد: در کنار این موضوعات، بحث آموزشگاه‌ها نیز مطرح است، بعد از عید فعالیت‌های آموزشگاهی و همچنین کلاس‌های آموزشگاهی آغاز خواهند شد.

محمودزاده تاکید کرد: همچنین امسال حدود ۹ مرکز آزمون داریم که آزمون‌های کشوری و استانی برگزار خواهند کرد.

وی با تاکید بر اینکه امسال برای اولین بار، معلمان مدارس دولتی دارای عناوین پست‌های مشخصی هستند، گفت: همچنین، ارتباطاتی با سازمان تأمین اجتماعی برقرار شده است. بخشی از این ارتباطات شامل اجازه دادن به آن‌ها برای مشاهده وضعیت بیمه معلمان است.

وی ادامه داد: هدف این است که هر مدرسه حتماً معلمانی را که در ساعات آموزشی از آن‌ها استفاده می‌کند، بیمه کند. این بیمه بر اساس توانمندسازی معلمان انجام می‌شود که در حال تحقق است.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: در دوره جدید، نگاه ما به هوش مصنوعی و نقش فضای مجازی در آسیب‌های اجتماعی بسیار مهم است. موضوع دوم این است که افکار عمومی از جمله مردم، معلمان و مؤسسان مدارس باید به هم نزدیک شوند تا هر چیزی به حق و حقوق خود برسد.

محمودزاده عنوان کرد: کار سوم که درخواست کمک دارم این است که دو فرمایش مقام معظم رهبری در حوزه آموزش را دنبال کنیم، یکی از این فرمایشات مربوط به آموزش زبان بود که یک رویداد ملی زبان برگزار کردیم، برنامه‌ای با همکاری متخصصین حوزه زبان تدوین شد و اکنون برای بررسی بیشتر به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شده است.

وی تاکید کرد: پیشنهادات خود را بر اساس یک سال و نیم مطالعه ارائه داده‌ایم تا سیاست‌های مدنظر در آنجا حاکم شود. همچنین ۲ مسیر برای مربیان مراکز آموزشی تعریف کرده‌ایم که یکی آموزش منتقدانه به معلمان در حوزه زبان و دیگری آگاهی‌بخشی بین فرهنگی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: هدف ما این است که یادگیری زبان انگلیسی یا هر زبان دیگری همراه با شناخت فرهنگ‌ها باشد تا تأثیرات منفی کمتری پذیرفته شود، تلاش داریم گفتمان‌های کلاسی بیشتر بر آداب و فرهنگ متمرکز شوند.

محمودزاده افزود: در راستای فرمایش مقام معظم رهبری، کار عملیاتی آغاز شده و ادامه دارد، هدف نهایی چاپ کتاب‌هایی با الگوهای مناسب برای موسسات آموزشی است.

وی عنوان کرد: فرمایش دوم مقام معظم رهبری مربوط به ابتکارات خاص برخی مدارس دولتی بود که باید تسری یابد. اولین جشنواره برگزار شد و امسال دومین دوره آن در حال برگزاری است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برخی مدارس غیردولتی بسته‌های فرهنگی دارند، گفت: این بسته‌ها متناسب با سن دانش‌آموزان طراحی شده‌اند. اگر نتوانیم بسته‌های فرهنگی متناسب آماده کنیم، موفقیت کمتری خواهیم داشت.

محمودزاده ادامه داد: در سال‌های گذشته، افرادی که به هر نحوی با آموزش و پرورش همکاری داشتند، در استخدام‌های این نهاد محدودیت سنی نداشتند. این افراد می‌توانستند در هر سنی شرکت کنند و پذیرفته شوند، سوابق کاری افراد در مدارس غیر دولتی نیز مورد توجه قرار می‌گرفت، اما اضافه شدن سنوات خدمت آن‌ها به سابقه کاری‌شان لحاظ نمی‌شد.

وی افزود: حدود پنج یا ۶ ماه پیگیر این موضوع بودیم، هفته گذشته مصوب شد که برای مدارس غیر دولتی نیز همین اتفاق بیفتد. یعنی اگر قرار است استخدامی صورت گیرد، کسانی که در مدارس دولتی کار کرده‌اند (که قبلاً مصوب شده بود) و همچنین کسانی که در مدارس غیر دولتی فعالیت‌های آموزشی داشته‌اند، ۵ سال به سن استخدام آنها اضافه شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در این راستا، افرادی که به هر نحوی با مدارس دولتی ارتباط داشته‌اند، مانند خرید خدمت نیز شامل این مصوبه خواهند شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه