اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ترامپ:

آمریکا به لغو تحریم‌های روسیه فکر می‌کند

 آمریکا به لغو تحریم‌های روسیه فکر می‌کند
ترامپ در جمع خبرنگاران در کاخ سفید تایید کرد که دولتش در حال بررسی لغو برخی از تحریم‌ها علیه روسیه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا همچنین گفت: «ما روی اینها کار می‌کنیم و به دنبال این هستیم برخی از تحریم‌ها علیه روسیه را برداریم.»

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، مسکو و واشنگتن متعهد شده‌اند که طرح دریای سیاه را به عنوان گامی به سوی حل و فصل مناقشه اوکراین پیش ببرند، اگرچه به گفته کرملین، این توافق تنها پس از لغو تعدادی از تحریم‌های آمریکا که تجارت و آزادی کشتیرانی روسیه را مختل می‌کند، اجرایی خواهد شد.

کرملین و کاخ سفید روز سه‌ شنبه اعلام کردند که به عنوان بخشی از این توافق، ایالات متحده به بازگرداندن دسترسی روسیه به بازار جهانی صادرات محصولات کشاورزی و کود، کاهش هزینه‌های بیمه دریایی و افزایش دسترسی به بنادر و سیستم‌های پرداخت برای چنین معاملاتی کمک خواهد کرد.

مسکو همچنین در بیانیه‌ای جداگانه خاطرنشان کرد که این توافق شامل رفع محدودیت‌ها بر بانک کشاورزی روسیه و سایر موسسات مالی مرتبط با تجارت بین‌المللی مواد غذایی و کود و همچنین لغو تحریم‌ها بر کشتی‌های با پرچم روسیه، خدمات بندری و تامین ماشین ‌آلات کشاورزی و کالاهای مرتبط به روسیه است.

کاخ سفید جزئیاتی از این توافق ارائه نکرد، اما ترامپ تایید کرد که دولت او واقعا در حال بررسی لغو برخی از تحریم‌ها علیه مسکو است.

این اظهارات از سوی کاخ سفید با واکنش منفی کی‌یف روبرو شد به طوریکه ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین از واشنگتن انتقاد و ایالات متحده را متهم کرد که در مورد موضوع تحریم‌ها با هیات روسی بدون اطلاع رسانی مناسب به کی‌یف گفت‌وگو کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه