اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

واکنش «بقائی» به ادعاهای مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

واکنش «بقائی» به ادعاهای مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
سخنگوی وزارت امورخارجه به ادعاهای مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا واکنش نشان داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امورخارجه در مورد اظهارات گاه و بیگاه «کایا کالاس» مسئول جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا علیه ایران و "تهدید" خواندن ایران در جریان سفر اخیرش به فلسطین اشغالی و حین دیدار با مقامات رژیم صهیونیستی، گفت: حرف‌های بی‌مبنا، اظهارات فاقد منطق و ادعاهای ریاکارانه سه‌گانه‌ای هستند که نمی‌توان اعتباری برای آنها قائل شد.

بقائی افزود: خانم کالاس اگر واقعا دغدغه ثبات و امنیت در منطقه را داشت باید به نسل‌کشی در غزه و تجاوزات مکرر این رژیم علیه لبنان و سوریه و اشغال نظامی سرزمین‌های این دو کشور می‌پرداخت.

سخنگوی وزارت خارجه خاطرنشان کرد: خانم کالاس بر خلاف اسلافش که سعی داشتند در بیان مواضع اتحادیه اروپا، نیم‌نگاهی هم به اصول و مبانی حقوق بین‌الملل داشته باشند، بی‌محابا حرف‌هایی می‌زند که حتی اگر ناشی از کم‌تجربگی باشد از نگاه هر ناظر بی‌طرفی باعث مخدوش‌شدن بیشتر وجهه و اعتبار اروپا می‌شود.

گفتنی است، کایا کالاس روز ۴ فروردین ماه ۱۴۰۴ در جریان سفر به فلسطین اشغالی در جمع خبرنگاران ادعا کرد: ما درباره ایران، توافق داریم که این کشور تهدیدی بزرگ برای منطقه و ثبات جهانی به شمار می‌رود. ایران همچنین با حمایت از جنگ روسیه در اوکراین، بر این تهدید افزوده است.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه با چشم‌پوشی از زرادخانه‌های مملو از تسلیحات اتمی رژیم صهیونیستی مدعی شد: هرگز نباید اجازه داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد یا آن را بسازد. اتحادیه اروپا از همه تلاش‌های دیپلماتیک در این زمینه حمایت می‌کند.

لازم به ذکر است که اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان پیشتر نیز در پاسخ به این قبیل ادعاهای کایا کالاس گفته بود: اتحادیه اروپا به یاد داشته باشد که اراده و استقلال لازم را برای حفظ توافقی که خود از بانیان آن بود، نشان نداد و با خروج آمریکا از برجام، عملا از عهده ایفای تعهداتش برنیامد. اگر اتحادیه اروپا خواهان ایفای نقشی اثرگذار و سازنده در عرصه بین‌المللی است، باید رویکردی واقع‌بینانه و مبتنی بر عدالت و احترام به حقوق دیگر ملت‌ها و رعایت اصول منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل اتخاذ کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه