اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استقبال کم‌نظیر گردشگران از اماکن فرهنگی تاریخی کشور؛ تخت جمشید انتخاب اول مردم شد

استقبال کم‌نظیر گردشگران از اماکن فرهنگی تاریخی کشور؛ تخت جمشید انتخاب اول مردم شد
وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرد: از ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ تا ۸ فروردین ۱۴۰۴، اماکن فرهنگی تاریخی ایران میزبان ۲ میلیون و ۸۹۲ هزار و ۶۹۵ بازدیدکننده شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرد: از ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ تا ۸ فروردین ۱۴۰۴، اماکن فرهنگی تاریخی ایران میزبان ۲ میلیون و ۸۹۲ هزار و ۶۹۵ بازدیدکننده شدند.

نوروز ۱۴۰۴ با استقبال کم‌نظیر گردشگران از اماکن فرهنگی تاریخی کشور همراه شد. طبق آمارهای رسمی، در بازه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ تا ۸ فروردین ۱۴۰۴، شمار بازدیدکنندگان این اماکن به ۲ میلیون و ۸۹۲ هزار و ۶۹۵ نفر رسید.

در این میان، تخت‌جمشید با ۳۲۵ هزار و ۹۲۵ بازدید، بیشترین استقبال را داشت. پس از آن، حافظیه با ۳۰۱ هزار و ۸۳۳ بازدید، آرامگاه سعدی با ۱۹۵ هزار و ۵۶۷ بازدید و پاسارگاد با ۱۳۶ هزار و ۲۶۹ بازدید، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند. همچنین، ارگ کریمخان ۱۱۳ هزار و ۴۵۴ بازدیدکننده و مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد ۱۰۱ هزار و ۳۴۰ بازدیدکننده را به خود اختصاص داد.

تنها در روز هشتم فروردین، اماکن فرهنگی تاریخی کشور پذیرای ۳۳۶ هزار و ۹۰ بازدیدکننده بودند. در این روز، حافظیه با ۳۴ هزار و ۵۵۰ بازدید، تخت‌جمشید با ۳۲ هزار و ۷۶۸ بازدید و سعدیه با ۲۳ هزار و ۳۶۴ بازدید از مقاصد اصلی گردشگران بود. پاسارگاد نیز ۱۵ هزار و ۶۹۴ بازدیدکننده داشت و قلعه فلک‌الافلاک با ۱۲ هزار و ۶۴۴ بازدید و ارگ کریمخان با ۱۱ هزار و ۳۸۴ بازدید، در میان اماکن پرتردد این روز قرار گرفتند.

افزایش بازدید از اماکن فرهنگی تاریخی کشور در نوروز، نشان‌دهنده توجه گسترده مردم به میراث ملی و اهمیت برنامه‌ریزی‌های فرهنگی در جذب گردشگران است. این روند رو به رشد، لزوم تقویت زیرساخت‌های گردشگری و بهبود خدمات‌رسانی در اماکن تاریخی را بیش‌ازپیش نمایان می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه