اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اسماعیل بقائی؛

محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کارهای حقوق بشری علیه ایران

محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کارهای حقوق بشری علیه ایران
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از تداوم سوء استفاده انگلیس، آلمان و برخی دیگر از کشورهای غربی از ساز و کارهای حقوق بشری برای اعمال فشار سیاسی علیه کشورهای در حال توسعه، ابراز تأسف کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در یک موضع گیری رسانه‌ای با ابراز تاسف از تداوم سوء استفاده انگلیس، آلمان و برخی دیگر از کشورهای غربی از ساز و کارهای حقوق بشری برای اعمال فشار سیاسی علیه کشورهای در حال توسعه، اقدام این دو کشور در پیشگامی برای صدور قطعنامه‌ای ضد ایرانی در شورای حقوق بشر را محکوم کرد و محتوای این قطعنامه را به دلیل سوء نیت طراحان آن، خلاف واقع‌بودن ادعاهای مورد استناد، تعمیم‌ها و نتیجه‌گیری‌های کلی بر اساس یک یا چند نقض ادعایی، تناقض‌گویی و ادعاهای غیرمستند منتسب به افراد بی‌نام و نشان، فاقد ارزش و اعتبار حقوقی دانست.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با اشاره به عملکرد انگلیس، آلمان، کانادا و دیگر بانیان و حامیان این قطعنامه ضد ایرانی در دو سال اخیر در رابطه با فجایع مختلف حقوق بشری در منطقه غرب آسیا به‌ویژه نسل‌کشی در غزه و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم لبنان و سوریه، خاطرنشان کرد: نه انگلیس که خود از بزرگترین حامیان سیاسی و مالی و تسلیحاتی رژیم صهیونیستی است و وزیر خارجه‌اش اثبات نسل‌کشی در غزه را مستلزم کشتار میلیون‌ها نفر می‌داند و نه آلمان که دومین تامین‌کننده تسلیحات مورد استفاده در نسل‌کشی اسرائیل است و وزیر خارجه‌اش صراحتا کشتار کودکان و زنان بی‌گناه فلسطینی را مجاز اعلام کرده است، از هیچ جایگاه اخلاقی برای درس‌آموزی به دیگران در مورد حقوق بشر برخوردار نیستند.

بقائی با اشاره به نگاه اصولی جمهوری اسلامی ایران در پاسداشت حقوق بشر و آزادی‌های بنیادین ملت وفق قانون اساسی و قوانین موضوعه و همچنین اسناد و معاهدات بین‌المللی مصوب دولت ایران، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان نظام حکومتی برآمده از یک انقلاب مردمی که وجود و اقتدار خود را وابسته به پشتوانه مردمی می‌داند، از هیچ تلاشی برای حفاطت و ارتقای حقوق بشر و نیز شناسایی و رفع موارد نقض حقوق بشر - از جمله از طریق وضع قوانین و مقررات مناسب و رسیدگی‌های مقتضی قضایی- دریغ نمی‌کند.

وی همچنین با تاکید بر تعامل مستمر جمهوری اسلامی ایران با ساز و کارهای حقوق بشری شامل دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر در راستای نقش‌آفرینی فعالانه برای ارتقای هنجارهای حقوق بشری در سطح جهانی، استفاده ابزاری برخی کشورهای غربی به‌ویژه انگلیس و آلمان از شورای حقوق بشر برای تحمیل دیدگاه‌های سیاسی خود علیه ایران را موجب خدشه‌دارشدن جایگاه و اعتبار این شورا و اخلال در روندهای مبتنی بر همکاری و هم‌افزایی بین کشورها در مورد حقوق بشر دانست و به انگلیس و آلمان و دیگر بانیان غربی قطعنامه ضد ایرانی توصیه کرد برای اثبات صداقت خود در ابراز نگرانی نسبت به وضعیت حقوق بشر در ایران، تبعیت از آمریکا در اعمال تحریم‌های غیرقانونی و ضد انسانی علیه ملت ایران - که جملگی مصداق جنایت علیه بشریت است - را متوقف کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه