اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عراقچی:

مذاکره مستقیم با تهدیدکنندگان بی‌معناست/ در دفاع از منافع و حاکمیت ملی خود قاطع و جدی هستیم

مذاکره مستقیم با تهدیدکنندگان بی‌معناست/ در دفاع از منافع و حاکمیت ملی خود قاطع و جدی هستیم
وزیر خارجه کشورمان گفت: مذاکره مستقیم با طرفی که مدام تهدید به توسل به زور بر خلاف منشور ملل متحد می‌کند و مواضع متناقضی توسط مقام‌های مختلف آن بیان می‌شود، بی‌معنا خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم بزرگداشت نوروز ۱۴۰۴ شامگاه شنبه ۱۶ فروردین به میزبانی سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه و با حضور گسترده سفرا و روسای نمایندگی‌های دیپلماتیک مقیم تهران و همسران آنها برگزار شد.

در این مراسم که جمعی از وزرا و مقامات ارشد کشور از جمله دکتر پاک نژاد وزیر نفت، دکتر صادق وزیر راه و شهرسازی، امیر سرتیپ نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، دکتر سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی، و نیز جمعی از معاونین و مدیران وزارت امور خارجه نیز حضور داشتند، ابتدا آقای دراگو اشتامبوک سفیر جمهوری کرواسی در تهران به عنوان شیخ‌السفرا فرارسیدن بهار و نوروز را تبریک گفت و خواستار توجه همگان به پیام نوروز که همانا همبستگی انسانی، صلح و همزیستی مسالمت‌آمیز است، شد.

سپس وزیر امور خارجه کشورمان طی سخنانی ضمن تبریک عید نوروز و عید سعید فطر، و مرور تحولات سال ۱۴۰۳ به‌عنوان سالی پرحادثه و پرچالش برای ایران و منطقه، بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای پیشبرد سیاست‌های اصولی و مسئولانه خود در سال ۱۴۰۴ تاکید کرد.

عراقچی با اشاره به فجایع انسانی ناشی از آتش‌افروزی و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، لبنان، و سوریه و نیز جملات غیرقانونی آمریکا علیه یمن، بر ضرورت همبستگی و همکاری بین کشورها برای پایان‌دادن به درد و رنج مردم مظلوم فلسطین و توقف تجاوزگری‌های رژبم اسرائیل علیه لبنان و سوریه تاکید کرد.

وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به رویکرد مسئولانه و مدبرانه جمهوری اسلامی ایران در قبال تحولات بین‌المللی، تصریح کرد: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا متناسب با محتوا و لحن نامه وی داده شده و در عین حال فرصت استفاده از دبپلماسی نیز حفظ شده است.

عراقچی تصریح کرد: علی‌الاصول، مذاکره مستقیم با طرفی که مدام تهدید به توسل به زور بر خلاف منشور ملل متحد می‌کند و مواضع متناقضی توسط مقام‌های مختلف آن بیان می‌شود، بی‌معنا خواهد بود اما ما همچنان به دیپلماسی پایبند بوده و حاضریم مسیر مذاکره غیرمستقیم را بیازماییم.

وزیر امور خارجه ضمن یادآوری ماهیت کاملاً صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران اظهار داشت: ایران قبلاً در قالب برجام مجموعه تدابیر داوطلبانه‌ای را برای اطمینان‌بخشی در مورد ماهیت برنامه هسته‌ای خود اتخاذ نمود، اما این آمریکا بود که به‌صورت یکجانبه از آن توافق خارج شد. اکنون ما با برخورداری از آن تجربه، حاضریم بر اساس منطق اعتمادسازی به ازای رفع تحریم‌های ظالمانه علیه ایران، گفتگو در مورد برنامه هسته‌ای خود و رفع تحریم‌ها را پی بگیریم.

عراقچی موکدا تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در عین پایبندی به مسیر دیپلماسی و گفتگو جهت رفع سوء تفاهم‌ها و حل اختلافات، خود را برای همه پیشامدهای محتمل یا ممکن آماده نگاه می‌دارد و همانطور که در دیپلماسی و مذاکره جدیت دارد، در دفاع از منافع و حاکمیت ملی خود نیز قاطع و جدی خواهد بود.

عراقچی در پایان با اشاره به اصول سیاست خارجی ایران در ارتباط با همسایگان و دیگر نقاط جهان، ابراز امیدواری کرد که در سال جدید شاهد گسترش بیش از پیش روابط در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی باشیم.

در این مراسم قطعاتی از موسیقی مقامی و نواحی توسط هنرمندان خراسانی و کُرد کشورمان اجرا شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه