logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

صحبتهای دروازه بان لژیونر هندبال درباره تیم ملی و باشگاهش؛

سرپوشی: می‌توانیم برای سومین بار جهانی شویم/ از شرایطم در الاهلی قطر راضی‌ام

سرپوشی: می‌توانیم برای سومین بار جهانی شویم/ از شرایطم در الاهلی قطر راضی‌ام
دروازه‌بان لژیونر تیم ملی هندبال ابراز امیدواری کرد هندبال ایران بتواند در سال 1404 سهمیه رقابت‌های قهرمانی جهان را کسب کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون هندبال، امیدرضا سرپوشی در خصوص شرایط تیم ملی اظهار داشت: فدراسیون هندبال از سال گذشته هدف‌های زیادی برای تیم ملی برنامه‌ریزی کرده و بسیار زودتر از حضور در رقابت‌های آسیایی و با برنامه خاص رافائل شروع به کار کرده تا کادرفنی زمان کافی برای شناخت نقاط قوت و ضعف تیم ملی داشته باشد.

وی افزود: امیدوارم با توکل به خدا و با توجه به برنامه‌ریزی خوب فدراسیون امسال بتوانیم سهمیه رقابت‌های قهرمانی جهان را به دست بیاوریم تا هندبال ایران برای سومین بار به این رقابت‌ها راه پیدا کند.

سرپوشی درخصوص تورنمنت بین‌المللی شیراز که در اسفند ماه سال گذشته برگزار شد و تیم ملی با روسیه، بلاروس و چین بازی‌های دوستانه خوبی داشت، نیز عنوان کرد: تورنمنت شیراز تجربه و کمک خیلی زیادی به تیم ملی کرد. من که به عنوان ملی‌پوش سابقه همراهی تیم ملی را دارم چنین جو و فضای گرمی نسبت به هندبال را کمتر در ایران دیده بودم. جدا از اینکه تمام امکانات رفاهی به بهترین شکل ممکن در اختیار تیم ملی گذاشته شده بود، مسابقات بخصوص با تیم‌های بلاروس و روسیه جذابیت‌های خاص خودش را داشت.

وی ادامه داد: حضور در این مسابقات و کسب تجربه بازی به سبک اروپایی و درگیری با بازیکنان قدبلند و تنومند تجربه بسیار عالی برای تمام بازیکنان بود و معتقدم برگزاری و حضور در چنین تورنمنت‌هایی با حضور تیم‌های برتر جهان به شدت به هندبال ایران کمک می‌کند.

لژیونر هندبال ایران که هم‌اکنون در باشگاه الاهلی قطر بازی می‌کند، در این خصوص هم بیان کرد: در حال حاضر در رده چهارم لیگ قطر قرار داریم و در تلاشیم جزو چهار تیم برتر لیگ باقی بمانیم و همچنین برای حضور در مسابقات امیر کاپ و قطر کاپ هم امتیاز کسب کنیم.

سرپوشی درباره برنامه‌های آینده خود نیز گفت: من قرارداد دوساله با باشگاه الاهلی دارم. البته چند پیشنهاد از باشگاه‌های دیگر قطری دارم و در صورت اجازه باشگاه و صدور رضایتنامه می‌توانم جدا شوم ولی از شرایطم در اینجا راضی‌ام و فصل دیگر هم در الاهلی می‌مانم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه