اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با تأکید بر همکاری فی‌مابین؛

ادعای نتانیاهو: از ابتدا از مذاکرات آمریکا و ایران مطلع بودیم

ادعای نتانیاهو: از ابتدا از مذاکرات آمریکا و ایران مطلع بودیم
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برخلاف برخی شواهد مدعی شد: «از قبل درباره مذاکرات آمریکا و ایران اطلاع داشتیم.»

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه چهارشنبه مدعی شد: «اسرائیل درحال همکاری نزدیک با آمریکا درباره غزه و تهدید ایران است.»

او همچنین با اشاره به طرح رد شده «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای کوچ اجباری فلسطینیان به کشورهای منطقه و تصرف باریکه غزه، ادعا کرد: «درحال مذاکره با ۲ کشور بزرگ برای پذیرش فلسطینیان ساکن غزه هستیم که می‌خواهند به‌طور داوطلبانه مهاجرت کنند.»

نتانیاهو در طول دیدار خود با ترامپ در کاخ سفید نیز ادعا کرد که فلسطینیان «حق» دارند تا مقصد خود را انتخاب کنند.

طرح نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس جمهور آمریکا برای تصرف غزه و کوچ اجباری فلسطینیان توسط جامعه جهانی رد شده است.

نتانیاهو در ادامه سخنان خود ادعا کرد: «از قبل درباره مذاکرات آمریکا و ایران اطلاع داشتیم. خواسته آمریکا کسب اطلاع درباره نظر اسرائیل درمورد توافقی خود بود.»

ادعای نتانیاهو در حالی است که تصاویر چهره مبهوت او در طول دیدارش با رئیس جمهور آمریکا حین اعلام خبر «مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا» توجه رسانه‌ها به خود جلب کرد.

شبکه آمریکایی «سی ان ان» در گزارشی با اشاره به دیدار اخیر نخست وزیر رژیم صهیونیستی با رئیس جمهور آمریکا در واشنگتن تاکید کرد: بنیامین نتانیاهو به دنبال پیروزی سیاسی بر سر موضوع ایران و تعرفه‌های وارداتی جدید ترامپ به آمریکا رفت اما دست خالی از کاخ سفید بیرون آمد.

این شبکه افزود: «بزرگ‌ترین ضربه، مربوط به یکی از اصلی‌ترین موضوعات مورد علاقه نتانیاهو بود: ایران. چند روز قبل از این دیدار، رسانه‌های اسرائیلی مملو از این گمانه‌زنی بودند که ۲ رهبر درباره حملات نظامی به ایران گفت‌وگو خواهند کرد و رسانه‌های اسرائیلی طوری تحلیل کردند که حمله نه تنها محتمل است، بلکه به‌طور فزاینده‌ای قطعی به نظر می‌رسد.»

رسانه آمریکایی افزود: البته تیتر اصلی رسانه‌ها پس از دیدار روز دوشنبه ایران بود اما نه آن‌طور که نتانیاهو انتظارش را داشت.

ترامپ اعلام کرد که ایالات متحده و ایران در آستانه آغاز مذاکرات درباره یک توافق هسته‌ای جدید هستند. نتانیاهو از اینکه ترامپ در حال پیگیری مذاکرات با ایران است آگاه بود اما به نظر می‌رسد که افشای ناگهانی مذاکرات قریب‌الوقوع که قرار است از شنبه در عمان آغاز شود، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را شگفت‌زده کرد. او وقتی به تیم مشاورانش نگاه می‌کرد، لبخند به سرعت از چهره‌اش محو شد.

۲ منبع به شبکه خبری سی‌ان‌ان گفتند که این خبر به‌طور حتم به مذاق اسرائیل خوش نیامد. این منابع افزودند: مشخص نیست که آیا نتانیاهو از قبل از مذاکرات ایران و آمریکا مطلع شده یا اینکه از قبل با او مشورت شده است.

نتانیاهو قبل از بازگشت به سرزمین‌های اشغالی موضع خود را بیان کرد.

وی با اشاره به توافقی در سال ۲۰۰۳ که بر اساس آن لیبی داوطلبانه موافقت کرد که برنامه هسته‌ای نوپای خود را به‌طور کامل از بین ببرد، گفت: ما موافقیم که ایران سلاح هسته‌ای نخواهد داشت. این می‌تواند با توافق انجام شود اما تنها در صورتی که این توافق به سبک توافق با لیبی باشد.

اما اگر ایران مذاکرات را به تعویق بیندازد، نتانیاهو گفت که گزینه نظامی را به‌طور مفصل با ترامپ مورد بحث قرار داده است.

سی‌ان‌ان یادآور شد: در اسرائیل، آسیب از قبل وارد شده بود.

نتانیاهو از قبل نمی‌دانست

«رونی شاکد» محقق مؤسسه ترومن در دانشگاه عبری گفت: اگر اسرائیل از قبل می‌دانست، نتانیاهو می‌توانست با برخی ایده‌ها، برخی مطالب جدید و برخی اطلاعات جدید کمک کند. اما اینجا چیزی نیست، اصلاً هیچی.

او ادامه داد: نتانیاهو با دستان خالیِ خالی به خانه برمی‌گردد. نه در رابطه با ایران، نه غزه و نه زندانیان. اصلا هیچی!

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه