اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با اشاره به نقش محوری مقاومت؛

سردار قاآنی: جنایات دشمنان در کشتن زنان و کودکان هرگز فراموش شدنی نیست

سردار قاآنی: جنایات دشمنان در کشتن زنان و کودکان هرگز فراموش شدنی نیست
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خطاب به دشمنان گفت: جنایت‌های شما هرگز فراموش نمی‌شود. کشتن زنان و کودکان و تخریب خانه‌های مردم بی‌دفاع، نه هنر است و نه قدرت، بلکه نشانه ضعف و درماندگی شماست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار اسماعیل قاآنی در اولین سالگرد بزرگداشت شهید حسین امان الهی از شهدای کنسولگری کشورمان در دمشق در مسجد سجادیه اسلامشهر طی سخنانی با اشاره به نقش برجسته شهدا و جبهه مقاومت، تأکید کرد که دشمنان با وجود برخورداری از امکانات گسترده، در برابر اراده ملت‌های مقاوم ناتوان هستند. 

 وی با تجلیل از مقام شهدا گفت: شهدا کسانی بودند که در بهترین شرایط زندگی کردند و با افتخار در راه خدا ایستادند. آن‌ها با مقابله با قسی‌القلب‌ترین دشمنان، نام خود را در تاریخ جاودانه کردند. 

وی به نقش محوری جبهه مقاومت در منطقه اشاره کرد و افزود: امروز پس از یک سال و نیم جنگ گسترده، جبهه مقاومت در حالی ایستاده است که با کمترین امکانات در برابر تجهیزات پیشرفته دشمن مقاومت کرده است. غزه پس از ۱۴ سال محاصره، همچنان پابرجاست و این نشان‌دهنده عزم راسخ مردم است. 

فرمانده نیروی قدس سپاه با اشاره به اقدامات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی با تمام ادعاهای خود، در عمل ناتوان هستند. آن‌ها حتی نمی‌توانند درک کنند که چرا موشک‌های ما با دقت به اهداف خود می‌رسند. این قدرت ما است.

وی بر اهمیت خودکفایی و تولید داخلی تأکید کرد و گفت: امکاناتی که امروز در اختیار جبهه مقاومت است، حاصل تلاش و ابداعات داخلی است. همان‌طور که در لبنان و یمن دیدیم، مقاومت با کمترین منابع، بزرگ‌ترین ضربات را به دشمن وارد کرده است.

وی خطاب به دشمنان گفت: جنایت‌های شما هرگز فراموش نمی‌شود. کشتن زنان و کودکان و تخریب خانه‌های مردم بی‌دفاع، نه هنر است و نه قدرت، بلکه نشانه ضعف و درماندگی شماست.

قاآنی در سخنانی با اشاره به ویژگی‌های منحصر به فرد جبهه مقاومت تأکید کرد: خاصیت مقاومت این است که هر که با آن بجنگد، آن را قوی‌تر می‌کند.

وی با اشاره به پیشرفت‌های نظامی مقاومت گفت: جوانان یمنی در حالی که روزهای اول جنگ حتی سلاحشان به رژیم صهیونیستی نمی‌رسید، در طول یک سال ۶۰۰ تا ۷۰۰ کیلومتر به برد موشک‌های خود افزودند. این پیشرفت در هیچ جای دنیا سابقه ندارد.

وی با تجلیل از مقام شهدا اظهار داشت: این شهدا معلمان واقعی جبهه مقاومت هستند، زیر دست این عزیزان، انسان‌های شریف و بزرگی تربیت شدند. وقتی مردم در مراسم بزرگداشت شهدا این همه احترام می‌گذارند، به خوبی جایگاه رفیع این شهیدان را درک می‌کنند. 

فرمانده نیروی قدس سپاه قاآنی به شهدای اخیر کنسولگری ایران اشاره کرد و گفت: همه شهدای این حادثه، از شهید حاج رحیمی تا شهید زاهدی و دیگر عزیزان، قهرمانان راستین جبهه مقاومت بودند که برای عزت اسلام و سربلندی امت اسلامی ایستادگی کردند.

وی با اشاره به تجربیات دفاع مقدس افزود: در جنگ تحمیلی، دشمن خرمشهر را با خاک یکسان کرد و بسیاری از بزرگان ما به شهادت رسیدند، اما همین دوران، ملت ایران را بزرگ و سربلند کرد. امروز هم باید به روند کلی کار نگاه کرد. این جبهه گسترده مقاومت با همه فراز و نشیب‌ها محکم ایستاده است و تا رسیدن حکومت به دست صاحب اصلیش (امام زمان عج‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) از پای نخواهد نشست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه