اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وزیر خارجه چین: آمریکا چماق تعرفه‌ها را روی سر همه گرفته است

وزیر خارجه چین: آمریکا چماق تعرفه‌ها را روی سر همه گرفته است
وزیر امور خارجه چین در جریان دیدار امروز (جمعه) خود با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سیاست‌های اقتصادی «خودسرانه» دولت ایالات متحده را محکوم کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بر اساس بیانیه‌ای که در وبسایت وزارت امور خارجه چین منتشر شد «وانگ یی»، وزیر امور خارجه چین امروز جمعه در جریان دیدار با «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در شهر پکن گفت: «ایالات متحده در روزهای اخیر چماق تعرفه‌ها را روی سر همه گرفته و به طرز فاحشی منافع خودش را بالاتر از منافع همه کشورهای دیگر قرار داده و به طرزی فاحش نظام تجارت چندجانبه و قوانین جاافتاده را نادیده گرفته است. جامعه بین‌المللی نباید از این رویه ساده گذر کند. آمریکا نمی‌تواند خودسرانه عمل کند و چرخ‌های تاریخ نمی‌توانند به عقب بازگردند.»

به گفته وزیر امور خارجه چین، یکی از دلایل اصلی وضعیت ملتهب فعلی در دنیا این است که برخی کشورهای بزرگ درگیر «مفهوم موهوم برتری قدرت» هستند. او عنوان کرد چین با هرگونه سلطه طلبی چه در رابطه با منافع خودش و چه در رابطه با منافع بین‌المللی مخالف است.

وانگ یی خواستار جلوگیری از اینکه «بشریت به دنیای جنگل برگردد» شد.

وزیر امور خارجه چین با اشاره به اینکه امسال هشتادمین سالگرد پایه‌گذاری سازمان ملل فرا می‌رسد تاکید کرد چین به عنوان یک عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل مایل به «حفظ قاطعانه نظام بین‌المللی» و همکاری با همه کشورها در راستای «مقاومت مشترک علیه همه حرکات قهقرایی در دنیا» است.

وزیر امور خارجه چین بعد از آن سیاست‌های اقتصادی دولت فعلی ایالات متحده را محکوم کرد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده روز دوم آوریل اعلام کرد ایالات متحده تعرفه‌های تجاری جدید بالایی را علیه ۱۸۵ کشور و منطقه در جهان اعمال می‌کند. تعرفه جدید آمریکا علیه چین ۳۴ درصد اعلام شد که این باعث شد که پکن نیز با اعلام تعرفه ۳۴ درصدی جدیدی علیه همه محصولات آمریکایی در ۱۰ آوریل آن را تلافی کند.

رئیس جمهور آمریکا سپس پکن را با تعرفه ۱۰۴ درصدی تا زمانی که با یک توافق تجاری موافقت کند تهدید کرد و چین نیز به تلافی این تهدید تعرفه‌ها علیه آمریکا را تا ۸۴ درصد افزایش داد. بعد از آن ترامپ مجددا نرخ تعرفه‌های چین را به ۱۲۵ درصد افزایش داد و پکن روز جمعه همچنین اعلام کرد که از ۱۲ آوریل تدابیر تلافی‌جویانه اعلام خواهد کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه