اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امیر واحدی مطرح کرد؛

لزوم حضور جدی روحانیت در فضای مجازی/ غفلت از فضای مجازی آسیب‌های جبران‌ناپذیری در پی داردپ

لزوم حضور جدی روحانیت در فضای مجازی/ غفلت از فضای مجازی آسیب‌های جبران‌ناپذیری در پی داردپ
فرمانده نیروی هوایی ارتش با تأکید بر لزوم حضور جدی روحانیت در فضای مجازی، خواستار مشارکت بیشتر در مسائل اخلاقی و شرعی این فضا شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر سرتیپ حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در دومین جشنواره تولیدات فعالان فضای مجازی نیروی هوایی ارتش که صبح امروز (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) در مرکز فرماندهی آموزش‌ تخصص‌های هوایی شهید خضرایی برگزار شد، با تأکید بر لزوم حضور جدی روحانیت در فضای مجازی، خواستار مشارکت بیشتر در مسائل اخلاقی و شرعی این فضا شد.

وی افزود: غفلت از این حوزه آسیب‌های جبران‌ناپذیری در پی دارد و خانواده‌ها باید آموزش ببینند تا فرزندان خود را در فضای مجازی رها نکنند.

وی با اشاره به تجربیات سفر به چین، از عملکرد این کشور در کنترل فرزندان در فضای مجازی به عنوان الگویی موفق یاد کرد و تأکید کرد: کشورهای دیگر نیز این مسئله را جدی گرفته‌اند. همچنین با بیان اینکه مقام معظم رهبری بیش از ۱۷ سال است نسبت به تهدیدات فضای مجازی هشدار داده‌اند، کم‌توجهی به این موضوع را یک ضعف جدی دانست.

فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به اهمیت تربیت صحیح نسل جوان، نقش پدر و مادر را در این زمینه کلیدی دانست و تأکید کرد: آیا یک نوجوان ۱۲ یا ۱۴ ساله امروز با هم‌سن خود در گذشته یکسان است؟ خیر؛ بسیاری از مسائل را، حتی در حوزه‌هایی که نباید، بهتر از ما می‌داند. این واقعیتی است که نباید از آن غافل شویم. بنابراین باید آموزش‌های لازم را به خانواده‌ها ارائه دهیم تا فرزندان خود را در فضای مجازی رها نکنند. پدر و مادر باید نزدیک‌ترین افراد به فرزند باشند؛ باید با فرزندان رفیق باشند، گفت‌وگو کنند، نه این‌که از حرف زدن درباره بلوغ و مسائل تربیتی خجالت بکشند. امروز دیگر زمانه گذشته نیست؛ فضای مجازی همه چیز را می‌گوید، پس چه بهتر که فرزندان از زبان پدر و مادر این مفاهیم را دریافت کنند.

وی ادامه داد: ما وظیفه داریم در فضای مجازی فرهنگ‌سازی کنیم؛ برای خانواده‌ها، برای فرزندان، برای همسران و برای همه اعضای جامعه و نباید این میدان را رها کنیم. 

امیر سرتیپ واحدی تاکید کرد: مجموعه نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، به‌ویژه سازمان عقیدتی سیاسی، با تمام توان در خدمت ترویج فرهنگ صحیح فضای مجازی خواهد بود و از روحانیون گرامی نیز می‌خواهیم که با قدرت بیشتر وارد این میدان شوند و با ارشاد و هدایت، یاری‌گر ما در تربیت نسل جوان باشند. اگر بتوانیم حتی ۱۰ جوان را در سال از انحرافات نجات دهیم، این کار میلیاردها ثروت برای کشور به همراه دارد.

فرمانده نیروی هوایی ارتش در پایان گفت: جوانان، هنرمندان و فعالان فضای مجازی آینده‌سازان این نیرو هستید. فضای مجازی، هم فرصت است و هم تهدید. باید از فرصت‌های آن بهره ببریم و از تهدیداتش دوری کنیم. وظیفه مسئولان این حوزه در ارتش، انجام اقدامات مؤثری است که بتواند در برابر تهدیدات بیرونی ایستادگی کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه