اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قدیری ابيانه در گفتگو با دانا:

خلع سلاح ایران بهانه تشدید فشارهاست/ جدیدترین تسلیحات آمریکا در اختیار رژیم صهیونیستی است

خلع سلاح ایران بهانه تشدید فشارهاست/ جدیدترین تسلیحات آمریکا در اختیار رژیم صهیونیستی است
کارشناس مسائل دیپلماتیک گفت: آمریکا در حالی می گوید که ایران باید خلع سلاح شود که جدیدترین تسلیحات را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار می دهد تا در غزه نسل کشی به راه بیندازد.

محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا با اشاره به مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا ویرامون پرونده هسته ای ایران و تحریم های ظالمانه غرب، گفت: آمریکا به هیچ وجه نگران هسته ای شدن ایران نیست زیرا می داند ایران به دنبال سلاح هسته ای نیست و حتی می دانند اگر ایران به سلاح هسته ای دست پیدا کند از آن استفاده نخواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه دستیابی به سلاح هسته ای بهانه ای است برای اعمال فشارهای شدیدتر به ایران، ادامه داد: مگر زمان جنگ 8 ساله که صدام به ایران تجاوز کرده بود ایران به دنبال مباحث صلح آمیز هسته ای بود که آنها تمام قد از صدام حمایت کرده و انواع سلاح ها را در اختیار صدام گذاشته و همه جور تحریمی را علیه ما اعمال کردند.

قدیری ابیانه با اشاره به اینکه وزارت خارجه اساسا نباید به دنبال کسب اطمینان برای غرب باشد که ما سلاح هسته ای نداریم امری بی راهه به شمار می رود، گفت: اینگونه نیست که اگر ما برای آنها ثابت کنیم که سلاح هسته ای نداریم آنها هم حق را به ما بدهند و از کا قبول کنند آنها رهگذار حق را به ملت ایران نداده و دست از فشار بر نمی دارند.

این دیپلمات سابق کشورمان با بیان اینکه در جریان مذاکرات برجامانده از ابتدا هشدار دادیم که اگر توافقی به امضا برسد باز هم غرب دست از سیاست های خصمانه خود بر نمی دارد، تصریح کرد: نه آمریکا و نه اروپا به تعهدات خود در برجامانده عمل نکردند حتی در زمان اوباما هم ایران را تحریم کردند، زمان ترامپ و بایدن هم تحریم ها افزایش پیدا کرد.

وی با اشاره به اینکه نمی شود آمریکایی ها دم از حقوق بشر بزنند بعد همه جور سلاحی در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دهند که مردم غزه را قتل عام کند، گفت: این نشان می دهد که مسئله آنها حقوق بشر نیست بلکه بهانه تراشی است برای اعمال فشار بیشتر به ایران این فشارهای ظالمانه تا زمانی ادامه خواهد داشت که غرب باور داشته باشد که فشارها علیه ایران کار ساز بوده است.وقتی از دغدغه دارو و درمان کودکان پروانه ای اعتراض می کنیم غرب دلش برای ما نمی سوزد بلکه خوشحال تر می شوند.

قدیری ابیانه با بیان اینکه در مذاکرات کنونی هم مثل قبل اگر هر اندازه امتیاز بدهیم باز آنها دست از دشمنی با ما بر نمی دارند، تصریح کرد: ترامپ در ابتدا بحث خلع سلاح ایران را مطرح کرده یعنی هم توان موشکی خود را تسلیم کنیم و هم توسعه های علمی خود را واگذار کنیم. در حالی که اگر این کار را انجام دهیم تحریم ها را لغو نخواهند کرد، بلکه به محض اینکه سلاح های متعارف خود را واگذار کنیم جنگ را علیه ما شروع خواهند کرد.

این کارشناس مسائل بین الملل ادامه داد: اگر تا کنون بخ ما حمله نظامی نکردند به علت قدرت بازدارندگی ماست، ما می توانیم تمام پایگاه های آمریکا از جمله دیگو گارسیا را مورد حمله قرار دهیم. باید قدرت نظامی خود را تقویت کنیم.

قدیری ابیانه با بیان اینکه وقتی صفحات سوخت 20 درصد اورانیم را که برای تولید رادیودارو نیاز داشتیم به ما ندادند تا زمانی که شهید شهریاری توانست این صفحات را تولید کند، ادامه داد: پس از آن نیاز کشور به این صفحات برطرف شد وقتی ما این تحریم را خنثی کردیم غربی ها اعلام کردند این صفحات را به شما می فروشیم. شیوه خنثی کردن تحریم ها حرکت رو به جلو است.

وی با بیان اینکه غرب در حالی می گوید که ایران باید خلع سلاح شود که جدیدترین سلاح ها را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار می دهند، گفت:  باید دشمن را بشناسیم و هدف دشمنی او و نقاط قوت و ضعف او را شناسایی کنیم، هدف غرب این است که ایران تجزیه شود و منابع ثروت آن چه نفت و چه غیر نفت در اختیار آنها قرار گیرد اما اگر کسی این هدف را تشخیص ندهد دچار اشتباه محاسباتی خواهد بود.

این دیپلمات سابق کشورمان با اشاره به اینکه نباید در خصوص نتایج این مذاکرات جامعه را شرطی کرد، گفت: جریانی که بر تیل مذاکره می کوبد بر این باور است که آمریکا می خواهد هزاران میلیارد دلار در ایران سرمایه گذاری کند این ادعا در حالی است که آمریکا خودش به عربستان فشار می آورد که هزار میلیارد در ایالات متحده سرمایه گذاری کند چگونه ممکن است خودش در  ایران سرمایه گذاری میلیاردی کند.

قدیری ابیانه با اشاره به اینکه آمریکا گفته اگر مذاکرات به نتیجه نرسد ایران را بمباران خواهند کرد، گفت: حتی یک درصد هم احتمال این اتفاق وجود ندارد چون در این صورت آمریکا و نیروهای نیابتی آنها باید خاورمیانه را ترک کند. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه