logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

صحبتهای رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد درباره برنامه های پیش رو؛

اسکندری: رویدادهای داخلی و بین المللی پیش روی داریم/ تصمیمات مهمی در خصوص رشته های بیلیاردی گرفتیم

اسکندری: رویدادهای داخلی و بین المللی پیش روی داریم/ تصمیمات مهمی در خصوص رشته های بیلیاردی گرفتیم
رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد آغاز به کار لیگ رشته های تحت پوشش و جشنواره رشته های بیلیاردی را از اولویت های سال ۱۴۰۴ دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هاشم اسکندری رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد درباره برنامه های پیش رو اظهار داشت : در سال ۱۴۰۳ به دلیل برگزاری انتخابات و با سرپرست اداره شدن فدراسیون، آن طور که می خواستیم به اهدافمان نرسیدیم و برای سال ۱۴۰۴ برنامه های بسیاری را در نظر داریم و کاستی های گذشته را نیز رفع خواهیم کرد.

وی افزود: فدراسیون بولینگ و بیلیارد به واسطه استعدادها و قهرمانانی که در سراسر میهن عزیزمان پرورش یافته اند و به همت بازوانی قدرتمند که همان هیئت های استانی هستند توانسته ظرفیت های بی بدیلی را ایجاد کند. توسعه رشته های بیلیاردی به ویژه اسنوکر و پاکت بیلیارد را می توانیم در مدال هایی که نمایندگان شایسته کشورمان کسب می کنند و موجب اعتلای پرچم پرافتخارمان می شوند، بیابیم. این روند در سال های آتی نیز ادامه یافته و تلاش داریم حضور پررنگ تری در میادین بین المللی داشته باشیم.

اسکندری در ادامه عنوان کرد: تصمیمات خوبی درباره لیگ های بولینگ و رشته های بیلیاردی در سال جدید اتخاذ شده و به زودی اطلاع رسانی خواهد شد تا هر چه زودتر تیم های شرکت کننده مهیای شرکت در مسابقات شوند. همچنین جشنواره رشته های بیلیاردی که در سال گذشته با استقبال خوب و پرشوری برگزار شد را ادامه خواهیم داد و در ابتدا میزبان را مشخص خواهیم کرد و زمان برگزاری مسابقات نیز متعاقبا اعلام می گردد.

وی در ادامه گفت: همچنین به کمیته های اجرایی تاکید کرده ام تعداد مسابقات داخلی که لازمه حضور پرقدرت ورزشکاران کشورمان در میادین بین المللی است را افزایش دهند و نگاه کمی و کیفی را توامان به مسابقات کشوری داشته باشند. همچنین دیگر کمیته های مربوطه نیز در امر استعدادیابی و اردوهای ملی پوشان عزم راسختری را به کار خواهند گرفت تا سال ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته دستاوردهای بیشتری برای فدراسیون و جامعه ورزش کشور به همراه داشته باشد.

وی در خصوص ورزشکاران دخترمان افزودند: دختران سرزمینمان در مسابقات غرب آسیا، آسیا و جهانی عملکرد خوبی را از خود بر جای گذشته اند و چهره های جدیدی که به رشته اسنوکر و پاکت بیلیارد اضافه شدند عملکرد مطلوبی داشته اند. تلاش داریم در زمینه بانوان و با به کارگیری مربیان و کادر فنی مجرب و افزایش رویدادها و اردوهای تدارکاتی بتوانیم همچون گذشته به مدال آوری در این بخش سرعت بهتری ببخشیم.

اسکندری رئیس فدراسیون در پایان مطرح کرد: مقدمات اتفاقات بزرگی را برای این رشته ها فراهم کرده ایم که چون نهایی نشده اند درباره آنها صحبت نمی کنم اما به زودی اخبار مهمی را به سمع و نظر شما خانواده بزرگ بولینگ و بیلیارد کشور می رسانیم و رویکرد تخصصی نسبت به رشته های مختلف را مقدمه این برنامه ها می دانم. برای توسعه رشته بولز که به تازگی به فدراسیون ملحق شده و رشته دیگری که به ما خواهد پیوست نیز برنامه ریزی های خوبی را همکاران من تدارک دیده اند تا فعالیت هایمان در بخش همگانی نیز توسعه پیدا کند. امیدوارم سال جدید مملو از برکت و توفیقات برای همه مخاطبان جامعه بولینگ و بیلیارد و همچنین مردم عزیز کشورمان باشد و همچون گذشته و به کمک این جامعه بزرگ، دستاوردهای بزرگی را نیز خلق کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه