اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل اتوبوسرانی تهران خبر داد؛

تحویل اتوبوس‌های جدید به تهران تا هفته آینده/ بازسازی ۳۷۲ اتوبوس پایتخت در سال جاری

تحویل اتوبوس‌های جدید به تهران تا هفته آینده/ بازسازی ۳۷۲ اتوبوس پایتخت در سال جاری
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در جریان بازدید از گروه خودروسازی اسنا در تبریز، از تحویل قریب‌الوقوع ۳۰ دستگاه اتوبوس جدید به تهران خبر داد و بر تداوم همکاری با این خودروساز داخلی برای نوسازی و بازسازی ناوگان اتوبوسرانی تأکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد قیومی مدیر عامل اتوبوسرانی تهران به همراه جمعی از مدیران این شرکت با حضور در مجموعه گروه خودروسازی اسنا در تبریز، از خطوط تولید بازدید و وضعیت قراردادهای جاری با این مجموعه را مورد ارزیابی قرار داد.

وی در حاشیه این بازدید گفت: در راستای نوسازی ناوگان اتوبوسرانی، شرکت واحد با هدف حمایت از تولید داخل، قراردادهایی با خودروسازان داخلی از جمله شرکت اسنا منعقد کرده است. شرکت اسنا بیش از ۱۴ سال پیش نیز به عنوان نماینده انحصاری شرکت کینگ‌لانگ، بخشی از ناوگان خطوط تندرو را تأمین کرده بود و اتوبوس‌های تحویلی همچنان عملکرد مناسبی دارند.

مدیر عامل اتوبوسرانی تهران با اشاره به قرارداد سال گذشته با شرکت اسنا گفت: در قالب این قرارداد، قرار بود ۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲متری به تهران تحویل داده شود که تاکنون ۲۰۰ دستگاه آن وارد ناوگان شده و ۳۰۰ دستگاه باقیمانده نیز در دستور تحویل امسال قرار دارد. از این تعداد، ۳۰ دستگاه هم‌اکنون آماده تحویل است و هفته آینده وارد تهران خواهد شد.

قیومی همچنین از قرارداد جدیدی با همین شرکت برای تأمین ۲۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری خبر داد و افزود: برنامه‌ریزی لازم برای تولید این اتوبوس‌ها انجام شده و امیدواریم تا شهریور ماه سال جاری، فرایند تحویل آن‌ها اجرایی شود.

به گفته وی، همکاری با شرکت اسنا صرفاً محدود به تولید اتوبوس‌های جدید نیست و توافقاتی نیز در زمینه بازسازی اتوبوس‌های فرسوده، به ویژه اتوبوس‌هایی که پیش‌تر توسط این شرکت ساخته شده‌اند، صورت گرفته است.

وی تاکید کرد: بازسازی ۳۷۲ دستگاه اتوبوس در سال جاری در دستور کار ماست و این بخشی از هدف بزرگ ما برای دستیابی به ناوگانی با ۷۵۰۰ دستگاه اتوبوس فعال تا پایان سال ۱۴۰۴ است.

بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، بازدید احمد قیومی از گروه خودروسازی اسنا را می‌توان بخشی از سیاست‌های فعال و رو به جلوی مدیریت شهری تهران برای نوسازی و احیای ناوگان حمل‌ونقل عمومی قلمداد کرد.

شرکت اسنا به‌عنوان یکی از پیشگامان مونتاژ و تولید اتوبوس‌های شهری، حالا در مسیر بازگشت به صحنه تأمین اتوبوس‌های تهران قرار گرفته است؛ مشارکتی که اگر با تحویل به‌ موقع همراه باشد، می‌تواند الگویی از تعامل مؤثر بخش خصوصی و مدیریت شهری در رفع یکی از معضلات اصلی شهر—یعنی حمل‌ونقل عمومی—باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه